2012-11-03 22:26:05
Φωτογραφία για Γιατί αποχώρησε από το σχήμα στο «ΑΝΟΔΟΣ» ο Ζαφείρης Μελάς
Είναι γεγονός. Χθες το βράδυ ο Ζαφείρης Μελάς αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του με τον όμιλο επιχειρήσεων Πριόβολου και το ΑΝΟΔΟΣ.

Αιτία; Οι περικοπές στα μεροκάματα. Το σχήμα απο την πρώτη κιόλας στιγμή της δημιουργίας του είχε γκρίνια. Και είχε γκρίνια όχι τόσο απο την πλευρά Μελά αλλά απο τη Σάγια που δεν ήθελε τον λαϊκό τραγουδιστή στην ομάδα. Λες και θα περνούσε ποτέ το «θέλω» της.

Όπως και να χει κι αφού ξεπεράστηκαν οι αφίσες και οι ισορροπίες το μαγαζί ξεκίνησε. Μόνο που κάτι δεν πήγαινε καλά. Ο Μηλιωτάκης ήθελε πολύ απο την αρχή το πρόγραμμα να είναι «up» όμως οι χημείες δεν κολλούσαν. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η σάλα να γεμίζει με πολύ ζόρι.

Απο την μεριά του ο επιχειρηματίας αποφάσισε να μειώσει το κόστος ζητώντας μειώσεις κι εκεί το θέμα σκάλωσε με τον Μελά. Την ίδια ώρα πληροφορίες θέλουν τον Τάκη Γιγουρτάκη να παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τα γεγονότα καθώς επιθυμεί διακαώς να συνεργαστεί με τον λαϊκό τραγουδιστή σε ένα σχήμα μαζί με τον ανερχόμενο Δημήτρη Γιώτη στο «ΚΑΝ-ΚΑΝ». Κίνηση πανέξυπνη καθώς ο κόσμος ζητάει το λαϊκό ένεκα εποχής, κρίσης και ζορίσματος Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ