2012-11-05 21:46:08
Φωτογραφία για Υπάρχω κι εγώ
Έχει τραβήξει πολλά. Όχι μόνο στον Ολυμπιακό. Από τότε που έπαθε τον σοβαρό τραυματισμό του ο... Λιούμπομιρ Φέισα δεν έχει ησυχάσει. Κάθε φορά που κάνει δυο βήματα μπροστά, κάτι γίνεται και κάνει ένα βήμα πίσω.

Ο Σέρβος προσπαθεί να αποδείξει τι αξίζει και ότι μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό. Όλο το καλοκαίρι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έφτιαχνε τα χαφ γύρω από τον Φέισα. Ο Σέρβος ήταν αναντικατάστατος και στο πρώτο επίσημο ο Πορτογάλος τον άφησε εκτός αποστολής. Ήρθε ακόμη ένας τραυματισμός και πήγε και άλλο πίσω.

Εδώ και μερικές εβδομάδες ο Φέισα ήταν έτοιμος. Περίμενε την ευκαιρία του, ήρεμα και ήσυχα. Αυτό που βγάζει στο γήπεδο το βγάζει και στου Ρέντη. Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του Φέισα ήταν πως είχε παίξει μέχρι και στην εθνική του ομάδα(βασικός και 90λεπτο), αλλά στον Ολυμπιακό δεν είχε πάρει φανέλα βασικού (μέχρι το Σάββατο). Ένα πεντάλεπτο, όλο κι όλο, κόντρα στα Γιάννινα είχε φέτος ο Φέισα.

Ο Σέρβος μπήκε βασικός με τον ΟΦΗ και με την απόδοσή του έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Ζαρντίμ,«υπάρχω κι εγώ». Ήταν μαζί με τον Μασάντο οι κορυφαίοι του Ολυμπιακού.
Sday
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ