2012-11-05 22:27:41
Φωτογραφία για Τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων Σ.Α.Ε.Α. 2012
Η τελετή ορκωμοσίας των πρωτοετών Δοκίμων Υπαστυνόμων Σ.Α.Ε.Α. 2012 πραγματοποιήθηκε σήμερα (05-11-2012) το πρωί, στη Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (Αχαρνές Λ. Θρακομακεδόνων 101), ενώπιον του Προϊστάμενου του Επιτελείου του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Παναγιώτη Φλήρη.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας Αρχιμανδρίτης κ. Νεκτάριος Κιούλος, ενώ ο Διοικητής της Σχολής Αξιωματικών, Ταξίαρχος Γεώργιος Σταύρακας ανέγνωσε την Ημερήσια Διαταγή. 

Παρέστησαν ο Διευθυντής της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστράτηγος Στέφανος Κοζυράκης, ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, των Ενόπλων Δυνάμεων και του Πυροσβεστικού Σώματος, καθηγητές της Σχολής, καθώς και πλήθος κόσμου. 

Υπενθυμίζεται ότι αποστολή της Σχολής είναι η σύγχρονη, επιστημονική, θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση των Δοκίμων Υπαστυνόμων, η οποία αποβλέπει στην άρτια επαγγελματική κατάρτιση, τη γενική μόρφωση και την κατάλληλη σωματική και ψυχική προετοιμασία των εκπαιδευομένων, με στόχο τη μεγιστοποίηση της προσφοράς αυτών στην Πολιτεία και στο κοινωνικό σύνολο.


Οι εξερχόμενοι της Σχολής Υπαστυνόμοι Β’, Αξιωματικοί γενικών καθηκόντων, έχουν τη δυνατότητα εξέλιξης μέχρι την κορυφή της ιεραρχικής πυραμίδας στο βαθμό του Αντιστράτηγου και του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Η εισαγωγή των σπουδαστών στη Σχολή από το έτος 1995 πραγματοποιείται σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία των Γενικών Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας, Δια βίου μάθησης και Θρησκευμάτων, για την πρόσβαση των κατόχων απολυτηρίου Ενιαίου Λυκείου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι ισότιμη με τις Σχολές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Χώρας και τις αντίστοιχες Παραγωγικές Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ

http://www.dailymotion.com/video/xuv4x0_parataji-saea2012-05-11-2012_news

http://www.dailymotion.com/video/xuv4vy_orkomosia-saea2012-05-11-2012_news

http://www.dailymotion.com/video/xuv4xy_parelasi-saea2012-05-11-2012_news

http://staratalogia.blogspot.gr/ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ