2012-11-06 12:00:17
Φωτογραφία για Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις - Ιάσων Φωτόπουλος: Η πρώτη νίκη!
Μπορεί ο Ιάσων Φωτόπουλος να αποτελεί έναν από τους πιο καταξιωμένους Έλληνες αγωνιζόμενους στην κατηγορία Regularity, όμως μαζί με τον Αριστοτέλη Γεωργίου η φετινή ήταν η πρώτη νίκη για το πλήρωμα στον κορυφαίο ελληνικό αγώνα του είδους, το Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις. Το πλήρωμα, μοιράστηκε ως συνήθως μια Alfa Romeo GT Veloce 2000 και επικράτησε στο διήμερο αγώνα που είχε ως επίκεντρο τα Καμένα Βούρλα.

Ο Ιάσων Φωτόπουλος, γεννήθηκε το 1969 και είναι τεχνικός δικτύων. Στη Regularity έκανε την πρώτη του προσπάθεια του 2006, με συνοδηγό τον Αριστοτέλη Γεωργίου και αυτοκίνητο την αγαπημένη του Alfa Romeo GT Veloce 2000. Έκτοτε έχει διανύσει μια εξαιρετική πορεία στο χώρο, με πολυάριθμους τίτλους. Ανάμεσα σε αυτούς, ξεχωρίζει το Ευρωπαϊκό Έπαθλο της Regularity το 2007, καθώς και οι εγχώριοι τίτλοι της κατηγορίας, το 2007 και 2008. Η μόνη σημαντική διάκριση που έλειπε από τη συλλογή του πληρώματος, ήταν η νίκη στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, κάτι που συνέβη φέτος.


Ο Ιάσων Φωτόπουλος, αποδείχθηκε μετρ της στρατηγικής, αφού επικράτησε προς το τέλος του αγώνα, όταν πολλά κορυφαία πληρώματα δυσκολεύτηκαν. Σε αυτό βέβαια χρειάστηκε και η τύχη, αφού χάλασε το όργανο μέτρησης του πρωτοπόρου ως εκείνο το σημείο Απόστολου Παπανίκου, με αποτέλεσμα το έργο του νικητή να γίνει πιο εύκολο. Παρά το γεγονός ότι είχε κερδίσει πολυάριθμους τίτλους, ο Ιάσων Φωτόπουλος ήθελε πολύ τη νίκη στο Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις, για αυτό άλλωστε και το χάρηκε ιδιαίτερα, όπως δήλωσε. Μετά την εκπόρθηση και αυτού το κάστρου, τι ακολουθεί για τους Ιάσονα Φωτόπουλο, Αριστοτέλη Γεωργίου και την Alfa Romeo GT Veloce 2000;
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Διεθνές ρεζιλίκι AEK από Equipe!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Διεθνές ρεζιλίκι AEK από Equipe!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ