2012-11-06 12:40:12
Φωτογραφία για Παραιτήθηκε ο Χαράλαμπος Βογιατζής
Παραιτήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο επικεφαλής της διεύθυνσης εποπτείας της ιδιωτικης ασφάλισης (ΔΕΙΑ) κ. Χαράλαμπος Βογιατζής. Δεν έχει γίνει γνωστός ακόμη ο αντικαταστάτης του. Επίσης... παραιτήθηκαν και άλλα στελέχη της Τράπεζας για μισθολογικούς λόγους, κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για 40 στελέχη. Το νέο μνημόνιο προβλέπει σημαντική μείωση μισθών του Διοικητή και άλλων υψηλόβαθμων στελεχών της Τράπεζας, με αποτέλεσμα να μειώνονται σημαντικά τα εφάπαξ κ.α.

Το δημοσίευμα του nextdeal.gr επιβεβαιώθηκε πλήρως. Σύμφωνα με το euro2day.gr "σημαντικές αλλαγές σε επίπεδο προσώπων αναμένεται να υπάρξουν τις επόμενες ημέρες στην Τράπεζα της Ελλάδος, λόγω του κύματος πρόωρων συνταξιοδοτήσεων που προκαλούν οι αλλαγές του πολυνομοσχεδίου αλλά και η τροπολογία βουλευτών της Ν.Δ. για σημαντική μείωση των αποδοχών διευθυντικών στελεχών στις τράπεζες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεταξύ των αποχωρούντων, κάνοντας χρήση των διατάξεων πρόωρης συνταξιοδότησης, περιλαμβάνονται ο Διευθυντής Εποπτείας του τραπεζικού συστήματος Γιάννης Γούσιος ο διευθυντής Ασφαλιστικής Εποπτείας της ΤτΕ Χαράλαμπος Βογιατζής, ο κ. Γεωργάρας κ.ά. Τη θέση του Διευθυντή Εποπτείας του τραπεζικού συστήματος φέρεται να αναλαμβάνει η κα.

Βασιλική Ζάκκα".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ