2012-11-06 14:35:11
Φωτογραφία για Είστε bohemian Υδροχόος ή μοντέρνος Αιγόκερος;
Διαμορφώστε το χώρο σας, ανάλογα με το ζώδιό σας και τα χαρακτηριστικά του, για να αναδείξετε τις πτυχές της προσωπικότητάς σας.

 

Κριός - Χρώμα και φως

Οι κριοί είναι άτομα παρορμητικά, της φωτιάς και λατρεύουν οτιδήποτε φωτίζει τη ζωή τους και της δίνει χρώμα. Το σπίτι του πρέπει να είναι φωτεινό με πολλά παράθυρα και διαφανές κουρτίνες. Οι κριοί θέλουν τα σπίτια τους σε open plan με πολλή ελεύθερο χώρο ανάμεσα στα μοντέρνα αλλά λειτουργικά έπιπλα τους.  Μοκέτες, μοντέρνα έργα τέχνης, μεγάλες κουζίνες και τζάκια είναι οι αδυναμίες ενός κριού ενώ αγαπούν ιδιαίτερα τα έντονα χρώματα.

Ταύρος - Κλασσικός μέχρι το κόκκαλο

Συντηρητικοί και πρακτικοί θέλουν το σπίτι τους διακοσμημένο με διαχρονικά και πρακτικά έπιπλα. Οι ταύροι χρησιμοποιούν πολλά μαξιλάρια και ριχτάρια, βαρυές κουρτίνες, κλασικά χαλιά και βιτρίνες μέσα στις οποίες επιδεικνύουν σερβίτσια που είναι η μεγάλη τους μανία. Ασημικά, βάζα και εντυπωσιακά διακοσμητικά είναι μέρος κάθε ταυρίσιου σπιτιού ενώ οι τοίχοι τους φιλοξενούν πορτρέτα, πίνακες με θέματα τη φύση και κεντήματα.


Δίδυμοι - Ηomo techno-logicus

Ελκονται από μοντέρνα, λειτουργικά σπίτια που εξυπηρετούν τις ανάγκες ενός σύγχρονου ανθρώπου, παρόλο που οι δίδυμοι δεν ασχολούνται πολύ με το σπίτι και δεν είναι ποτέ μέσα σε αυτό. Ενιαίοι φωτεινοί χώροι με αφαιρετική διακόσμηση, έπιπλα μοντέρνα με υλικά που πλένονται εύκολα είναι συνήθως οι επιλογές τους. Λατρεύουν τη σύγχρονη τεχνολογία και προσαρμόζουν τις ανάγκες μιας διακόσμησης γύρω από ένα home cinema, computer και στερεοφωνικό.

Καρκίνος - Στο βασίλειο των μπιμπελό 

Αγαπούν και αρέσκονται να βρίσκονται μέσα στο σπίτι τους που το θεωρούν το καταφύγειο της ασφάλειάς τους. Γι’ αυτό και ασχολούνται συνέχεια μαζί του και το διακοσμούν με κλασικού τύπου έπιπλα τα οποία εντυπωσιάζουν είναι λειτουργικά και αναπαυτικά. Αγαπούν τα μεταξωτά, και βαμβακερά υφάσματα και γενικότερα ότι είναι από φυσικό υλικό. Προτιμούν τα ουδέτερα χρώματα στη διακόσμηση. Ο χώρος τους φιλοξενεί μεγάλη τραπεζαρία για να δέχονται τους φίλους τους με άνεση. Ντύνουν τους καναπέδες τους με πολλά μαξιλάρια και διακοσμητικά μικροαντικείνα. βρίσκονται σε όλο το σπίτι και τους τοίχους τους με πίνακες που απεικονίζουν λουλούδια ή θαλασσογραφίες.

Λέων - Γκλάμουρ και πολυτέλεια

Θέλουν να έχουν γκλαμουράτο και πολυτελές σπίτι.Τα έπιπλα τους είτε είναι κλασικά ή μοντέρνα είναι πάντα εντυπωσιακά και πολύ προσεκτικά επιλεγμένα με έντονα και χαρούμενα χρώματα. Αγαπημένα τους αξεσουάρ τα ακριβά κρύσταλλα, τα ασημικά  και οι πορσελάνες. Προτειμούν καθώς είναι πολύ φιλόξενοι τα πολλά καθίσματα και τα τραπέζια που να επεκτείνονται. Χρησιμοποιούν πολλά φωτιστικά για να μπορούν να παίζουν με το φώς και να δημιουργούν ατμόσφαιρα. Το σπίτι του λέωντα φιλοξενεί οπωσδήποτε χειρροποίητα χαλιά, έργα τέχνης και είδη της σύγχρονης τεχνολογίας.

Παρθένος - Πάνω από όλα η λειτουργικότητα

Τυπικοί κσι λεπτολόγοι μα κυρίως χρυσοχέριδες οι παρθένοι θέλουν το σπίτι τους τακτοποιημένο και καθαρό. Φτιάχνουν κυρίως μόνοι τους διακοσμητικά για να το στολίσουν, ράβουν κουρτίνες σε γήινες αποχρώσεις και καλύμματα για τους καναπέδες τους, κεντούν παραστάσεις ή ζωγραφίζουν πίνακες για τους τοίχους τους. Προτειμούν τα καναπέδες σε απλή γραμμή και λατρεύουν τα πτυσσόμενα έπιπλα. Θέλουν στους χώρους τους, βιβλιοθήκες, σύνθετα και μπουφέδες για να μπορούν να έχουν όσο πιο πολύ αποθηκευτικό χώρο γίνεται. Αγαπημένος τους χώρος η κουζίνα.

Ζυγός - Αρμονικές συνθέσεις

Ζώδια που αγαπούν την αρμονία φημίζονται για το καλό τους γούστο και το ταλέντο τους να διακοσμούν το σπίτι τους. Χαρακτηριστικά τους τα φωτεινά σπίτια με εντυπωσιακές κουρτίνες που σέρνονται με χάρη στο πάτωμα. Επιλέγουν συνήθως τα έπιπλα τους από πολλές πηγές παρόλο που η αρμονία μεταξύ τους δείχνει ότι παραγγέλθηκαν από ένα και μόνο μαγαζί. Αγαπούν τις γήινες αποχρώσεις, τα μαξιλάρια και τα ριχτάρια με υπέροχα υφάσματα και επιμελώς ατημέλητα. Βρίσκουν διάφορους τρόπους για να προβάλλουν τα κρύσταλλα, τις πορσελάνες  και τα κηροπήγια που είναι η αδυναμία τους. Τα χαλιά συμπληρώνουν την υπέροχη εικόνα του σπιτιού τους και αγοράζουν πάντα έργα τέχνης ακόμα κι αν είναι οικονομικά στριμωγμένοι.

Σκορπιός - Στο καβούκι του

Αντιμετωπίζουν το σπίτι τους σαν την προστασία τους από τον έξω κόσμο. Γι’ αυτό τους αρέσουν οι βαρυές κουρτίνες που δεν επιτρέπουν ούτε στον ήλιο να μπει στο χώρο τους. Διακοσμούν συνήθως το χώρο τους με κλασικά κομμάτια με έμφαση στο ξύλο σε σκούρα χρώματα ενώ ο καναπές που συνήθως αγαπούν είναι ο αγγλικός chesterfield σε δέρμα μαύρο ή καφέ. Εναλλακτικά χρώματα που υπάρχουν στο χώρο τους είναι συνήθως το βαθύ κόκκινο ή το μπορντό.  Τους αρέσουν οι ψηλές βιβλιοθήκες οι μεγάλες βιτρίνες και οι μπουφέδες. Οι τοίχοι τους είναι λιτά διακοσμημένοι με έργα τέχνης παλιά εποχής και τα χαλιά τους ολόμαλλα συνήθως με κλασσικά μοτίβα.

Τοξότης - Ανοικτά παράθυρα 

Οι ανεξάρτητοι τοξότες δεν ασχολούνται πολύ με το σπίτι αφού δεν κάθονται σχεδόν μέσα για να το χαρούν. Παρόλα αυτά θέλουν στο σπίτι τους μεγάλα ανοίγματα τα οποία αφήνουν πάντα ανοικτά για να μπαίνει μέσα το φως. Τους αρέσουν τα μοντέρνα έπιπλα που να είναι λειτουργικά και να συνδιάζουν την άνεση και τη λιτότητα. Μεγάλες μαξιλάρες διακοσμούν και συμπληρώνουν το σπίτι του τοξότη. Αγαπημένα τους έπιπλα τα ασύμμετρα μοντέρνα και χρωματιστά σύνθετα που εξυπηρετούν διάφορες ανάγκες ταυτόχρονα. Τους αρέσουν οι αντιθέσεις και οι προκλητικοί χρωματικοί συνδιασμοί.

Αιγόκερος - Υμνώντας το παρελθόν

Οι πιο κλασσικοί και συντηρητικοί τύποι του ζωδιακού κύκλου. Τους αρέσει κάθε τι παλιό και η οικογενειακή θαλπωρή. Μεγάλη τους αδυναμία οι αντίκες. Το σπίτι τους συνήθως μοιάζει με αρχοντικό του περασμένου αιώνα. Το ξύλο (το προτειμούν με σκαλίσματα) είναι το αγαπημένο τους υλικό. Μεγάλες τραπεζαρίες, τεράστιοι μπουφέδες, κεραμικά που κληρονόμησαν από τη γιαγιά τους και κλασσικά χαλιά είναι απαραίτητα για το σπίτι ενός καθώς πρέπει αιγόκερου. Οι τοίχοι τους είναι διακοσμημένοι με γραβούρες ή κλασικα έργα.

Υδροχόος - Ζωντανή πρόκληση

Πρωτοποριακοί, μοντέρνοι και ευχάριστοι οι υδροχόοι έχουν τη φήμη τωων επιμελώς ατημέλητων. Τους αρέσουν οι μεγάλοι, ενιαίοι και φωτεινοί χώροι διακοσμημένοι με μοντέρνα και λειτουργικά έπιπλα.  Αγαπούν το σύγχρονο design, ότι avand garde και χρωματιστό. Αγαπημένα τους υλικά το γυαλί, το πλέξιγκλας και το μέταλλο. Μεγάλη τους αδυναμία η σύγχρονη τεχνολογία η οποία πρωταγωνιστεί κυρίως στο σπίτι του. Αγοράζουν ότι πιο σύγχρονο σε ηλεκτρικές ή ηλεκρονικές συσκευές και λατρεύουν τα μοντέρνα έργα τέχνης.

Ιχθείς - Εικόνες από όνειρο

Ευαίσθητοι και με μεγάλοι φαντασία οι ιχθείς φτιάχνουν το σπίτι τους σαν εικόνα ονείρου. Απαγορεύονται στο σπίτι των ψαριών οι γωνιές ή ότιδήποτε μοιάζει επιθετικό. Τα έπιπλα τους είναι καμπυλόγραμμα, οι τραπεζαρίες τους στρογγυλές και οι καρέκλες τους στρογγυλεμένες. Οι καναπέδες τους αναπαυτικοί με πολλά μαξιλάρια και μεγάλες μαξιλάρες είναι διασκορπισμένες μέσα στο χώρο. Ενυδρεία, συλλογές από πετρώματα λουλούδια και μουσικά όργανα διακοσμούν το χώρο των ιχθείων. Όλες οι τεχνοτροπίες και τα χρώματα γεμίζουν συνήθως το σπίτι τους που μοιάζει με χώρο παιδικής φαντασίας και αυθορμιτισμού.

http://www.elita.com.cy/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ