2012-11-07 11:27:03
Φωτογραφία για Ο Brad Pitt θα λανσάρει δική του σειρά επίπλων!
Κι ενώ όλοι νομίζαμε ότι το νέο εγχείρημα του βραβευμένου ηθοποιού Brad Pitt θα είχε κάποια σχέση με την παραγωγή ταινιών, όπως άλλωστε... έχει δηλώσει επανειλημμένως, εκείνος ετοιμάζει να λανσάρει τη δική του συλλογή επίπλων!

Ο 48χρονος αστέρας συνεργάστηκε με τον σχεδιαστή Frank Pollaro και σύντομα θα κυκλοφορήσει η σειρά επίπλων που θα φέρει το όνομά τους.

Το δίδυμο Pitt-Pollaro αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις του μετά από μια επίσκεψη του Frank στο σπίτι των Brangelina. Ο διάσημος ηθοποιός πήρε το θάρρος να δείξει ένα μπλοκ όπου είχε σκιτσάρει τις δημιουργίες του και είπε στον σχεδιαστή: "Τι θα έλεγες να φτιάξουμε κάποια από αυτά τα σχέδια;".

"Κάποιες ιδέες για την αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και τη διακόσμηση από τις αρχές του 1990, όταν μελετούσα τον Charles Rennie Mackintosh και τον Frank Lloyd Wright", δήλωσε ο Pitt στο περιοδικόArchitectural Digest.

Η νέα σειρά επίπλων "Pitt-Pollaro" θα αποκαλυφθεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη και θα διαρκέσει από 13 έως 15 Νοεμβρίου.
nooz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ