2012-11-08 11:25:22
Φωτογραφία για Σκέψεις για Τριανταφυλλάκο
Οι λιγοστές επιλογές που έχει στη διάθεσή του, ενόψει του αγώνα με τον Λεβαδειακό, κάνουν τον Νίκο Πασιαλή να στρέφει το βλέμμα του και σε ποδοσφαιριστές που για τον ένα ή τον άλλο λόγο, δεν βρίσκονταν στην πρώτη γραμμή μέχρι σήμερα. Όπως για παράδειγμα ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος, ο οποίος έχει ξεπεράσει τους δύο μήνες αποχής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Αρη!

Μιλώντας στη NOVA, επί του συγκεκριμένου, ο Πασιαλής, ήταν αποκαλυπτικός: «Είναι ο Γκέσιος μια λύση, αλλά υπάρχουν και άλλα παιδιά, δεν είναι μόνο ο Γκέσιος. Υπάρχουν ο Τριανταφυλλάκος, ο Κανούλας, θα δούμε.».

Αυτό, βεβαίως, δεν σημαίνει πως ο Τριανταφυλλάκος θα ξεκινήσει οπωσδήποτε στην ενδεκάδα που θα παραταχθεί στη Λιβαδειά. Ωστόσο, είναι μέσα στη σκέψη του προπονητή του και δεν αποκλείεται, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα, να πάρει λεπτά συμμετοχής. Αξίζει να σημειωθεί πως η τελευταία παρουσία  του Σερραίου επιθετικού, καταγράφηκε στις 2 Σεπτεμβρίου, στο ματς με τον ΟΦΗ, στο «Κλ. Βικελίδης». Ακολούθησε ο τραυματισμός και η ταλαιπωρία της αποθεραπείας που τον κρατούν μέχρι σήμερα στην εφεδρεία. 


Η αναζήτηση του αντί-Αγκάνθο θα συνεχιστεί πάντως και στην σημερινή μεσημεριανή προπόνηση του Ρυσίου, κατά τη διάρκεια της οποίας, ο Πασιαλής θα αποφασίσει για το θέμα (πάντα σε συνεννόηση με τον Δημήτρη Μπουγιουκλή), καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Αύριο θα ανακοινωθεί η αποστολή και η ομάδα θα αναχωρήσει για τη Λιβαδειά, επομένως ότι δοκιμή είναι να γίνει, θα γίνει σήμερα!  

*Στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα Θεσσαλονίκης θα βρεθούν στις 12 το μεσημέρι, τρεις ποδοσφαιριστές του Αρη, προκειμένου να καταθέσουν για όλα όσα συνέβησαν στην καταπακτή του γηπέδου της Τούμπας, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για τους Παπαστεριανό, Αγγελούδη και Νταμαρλή.

novasports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ