2012-11-13 14:11:25
Φωτογραφία για Εγώ όταν θα φύγω θα φύγω
Μήνυμα στον Κοντρέρας έστειλε ο Γκαρσία σχολιάζοντας την απόφαση του Χιλιανού να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό: «Κάποιοι έφυγαν και γύρισαν...Εγώ όταν φύγω, θα φύγω».

Για το αν θέλει να πει κάτι στον κόσμο για την επιστροφή του Κοντρέρας στην Τούμπα: «Δεν θα πρέπει να ασχοληθεί κανένας με τίποτε άλλο παρά μόνο με τον ΠΑΟΚ. Ολοι πηγαίνουν στο γήπεδο για τον ΠΑΟΚ. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Το κύριο μέλημα όλων είναι να στηρίζουν την ομάδα. Οι παίκτες έρχονται και φεύγουν».

Για την δική του κατάσταση: "Είμαι χαρούμενος, διότι η μαγνητική δεν έδειξε τίποτα. Ημουν αρκετά ανήσυχος, είναι η αλήθεια. Πλέον, είμαι στη διάθεση του προπονητή».

Για τους πολλά παιδιά που έχει η ομάδα: «Μου αρέσει που βλέπω νεαρούς παίκτες να ξεκινούν τώρα την καριέρα τους. Εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να βοηθήσουμε τους πιτσιρικάδες».

Για τα δυο προσεχή ντέρμπυ: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε στο γήπεδο και να κερδίσουμε. Σε κάθε μας παιχνίδι βελτιωνόμαστε, αλλά το σημαντικό είναι το να κερδίσουμε».

Για το αν είναι κομβικά για τη συνέχεια: «Δεν έχει σημασία τι λες, αλλά τι κάνεις. Στην ποδοσφαιρική μου καριέρα, σκεφτόμουν Κυριακή με Κυριακή. Ξέρω οτι υπάρχει μια άλλη ομάδα που κερδίσει όλα τα παιχνίδια και μερικές φορές με λίγη βοήθεια. Εμείς πρέπει να συγκεντρωθούμε και να δώσουμε το μάξιμουμ σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε» και συνέχισε: «Ας αφήσουμε καλύτερα αυτό το παιχνίδι. Αρκετά ασχοληθήκαμε... Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο το παιχνίδι της Κυριακής, και την άλλη Δευτέρα θα σκεφτούμε και το μεθεπόμενο παιχνίδι. Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι δύσκολος».

Για το ότι ο ΠΑΟΚ πέρσι κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ: «Δεν ασχολούμαι με τις παραδόσεις. Ακόμα και να μην είχε σπάσει, το μυαλό μας θα πρέπει να είναι στο να πάμε να κερδίσουμε».

Για την νέα ομάδα του ΠΑΟΚ: «Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν ταλέντο, τα οποία βελτιώνονται μέρα με τη ημέρα. Κάποιοι παίκτες έφυγαν από την ομάδα και πήγαν στο εξωτερικό και μακάρι και αυτά τα παιδιά να μεγαλώσουν και να φτάσουν και αυτά στο να παίξουν στο εξωτερικό».

Για το πώς αισθανόταν που δεν έπαιζε: «Στα 26 μου, πριν από περίπου... 15 χρόνια, είχα υποστεί τρεις διαδοχικές θλάσεις. Φέτος είναι δύσκολη η κατάσταση. Υπάρχουν πολλές ιστορίες για τον τραυματισμό μου. Οποτε δε παίζω, υποφέρω. Σαν να μου έχουν καρφώσει ένα μαχαίρι. Πρέπει να προσαρμοστώ».

Για το αν νιώθει πληγωμένο λιοντάρι: «Αλήθεια είναι αυτό. Πρέπει να είμαι ήρεμος. Περνάω την ώρα μου στο σπίτι, με την οικογένεια. Εγώ τώρα δεν παίζω. Υπάρχουν και χειρότερα. Υπάρχει κόσμος που παλεύει για τη ζωή μέρα με τη μέρα. Για μένα είναι σαν να βρέθηκε μια πέτρα στον δρόμο μου».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ