2012-11-13 20:14:00
Φωτογραφία για Τηλεφώνημα στήριξης!
Γιάννης Αλαφούζος και Ζεσουάλδο Φερέιρα τα είπαν για αρκετή ώρα τηλεφωνικά την Δευτέρα, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ να εκφράζει την εμπιστοσύνη του στον Πορτογάλο που ήταν «σκασμένος»!

Μπορεί να κυκλοφόρησαν φήμες για αποψινό ραντεβού του Ζεσουάλδο Φερέιρα με τον Γιάννη Αλαφούζο, το οποίο θα έκρινε το μέλλον του Πορτογάλου, ωστόσο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ τα είπε αρκετή ώρα τηλεφωνικά με τον Πορτογάλο τεχνικό κατά την διάρκεια της ημέρας, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη και την στήριξη του στον 66χρονο προπονητή.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ φαίνεται πως αυτή την στιγμή εμμένει στην απόφαση του να κρατήσει στον πάγκο του «τριφυλλιού» τον Φερέιρα παρά τις πιέσεις που δέχεται από τους συνεργάτες του, για να προχωρήσει άμεσα στο «διαζύγιο» με τον Πορτογάλο. Οι δύο άνδρες μίλησαν για την εικόνα της ομάδας, με τον Φερέιρα να μην μιλιέται και να βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση μετά την νέα γκέλα αυτή την φορά κόντρα στην Κέρκυρα. Αυτή η κίνηση, ήρθε να προστεθεί και στη δήλωση που έκανε ο Αλαφούζος το μεσημέρι στον NovaSportfm και έβαλε τέλος στα σενάρια περί απομάκρυνσης του προπονητή.


Πάντως, ανανέωσαν το ραντεβού τους σε κατ' ιδίαν συνάντηση την Τετάρτη, όπου για ακόμη μία φορά θα θέσουν επί τάπητος την εικόνα της ομάδας και τους τρόπους που θα μπορέσει να βγει ο Παναθηναϊκός από το αγωνιστικό αδιέξοδο! Βέβαια, σε περίπτωση που οι «πράσινοι» δεν καταφέρουν να νικήσουν ούτε τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της Κυριακής κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το εάν η στήριξη θα... ανανεωθεί ή θα έρθει το φινάλε.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ