2012-11-15 01:43:02
Φωτογραφία για Η μοδίστρα μιας ακροδεξιάς οργάνωσης
Η 58χρονη Root, θα μπορούσε να είναι μία συνηθισμένη ράπτρια που διαμένει και εργάζεται στο Νότο των Ηνωμένων Πολιτειών. Η ιδιαιτερότητα της όμως είναι ότι η ίδια εξειδικεύεται στην ραφή στολών για τα μέλη της οργάνωσης ακροδεξιάς Κου Κλουξ Κλαν, γνωστή ανά το παγκόσμιο για τις ρατσιστικές της εξάρσεις και για τις χιλιάδες δολοφονίες μαύρων Αμερικανών και όχι μόνο.

Η ίδια όπως δηλώνει, απλά συνεχίζει την οικογενειακή επιχείρηση που κληρονόμησε από τους γονείς της ως πέμπτη γενεά στο επάγγελμα αυτό. Μάλιστα η ίδια θεωρείται από τους κύκλους των μελών της οργάνωσης ως η καλύτερη στο είδος της.

Η ατζέντα της είναι πάντα γεμάτη με παραγγελίες και αναγκάζεται να εργάζεται επτά ημέρες την εβδομάδα για να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών. Παράγει περίπου μία στολή την ημέρα της οποίας η τιμή κυμαίνετε από $105 για μία απλή κατασκευή και φθάνει μέχρι και τα $140 για τις στολές των ανώτερων μελών της οργάνωσης.

Φυσικά, αυτή και ο σύζυγος της είναι μέλη της οργάνωσης και χαίρουν μεγάλης εκτίμησης από την κοινωνία της περιοχής ως καλοί άνθρωποι και ως Χριστιανοί. Οι ίδιοι δηλώνουν ότι όλα τους τα έσοδα από αυτό το επάγγελμα χρησιμοποιούνται για να προσφέρουν στην παράλυτη κόρη τους ένα καλύτερο επίπεδο ζωής.
koukouva.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ