2012-11-15 08:48:39
Φωτογραφία για Ενδιαφέρον από Γερμανία για Χολέμπας
Ο Ολυμπιακός μετά τον Νταβίδ Φουστέρ κινήθηκε έξυπνα και ανανέωσε το συμβόλαιο του Γιάννη Φετφατζίδη μέχρι το 2016, βάζοντας τέλος στα σενάρια που τον θέλουν εκτός Πειραιά.

Βέβαια αυτή τη στιγμή την πλειονότητα των φίλων του Ολυμπιακού "καίνε" οι υποθέσεις των Τζιμπούρ, Τοροσίδη και του φορμαρισμένου Χοσέ Χολέμπας.

Για τους δυο πρώτους υπάρχει καλό κλίμα και αρχικά έχει βρεθεί κοινό σημείο επαφής, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε σύντομα ανακοινώσεις. Ο Αλγερινός μάλιστα είναι πιθανό να φέρει χρήματα στα ταμεία του Ολυμπιακού το καλοκαίρι, από τη στιγμή που βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων από την Τουρκία.

Η περίπτωση του Χοσέ Χολέμπας ωστόσο μοιάζει δύσκολη και εξαρτάται αρκετά από αυτή του Τοροσίδη. Με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί τα τελευταία δυο χρόνια ο 28χρονος άσος, είναι λογικό να ψάχνει ένα καλό συμβόλαιο, το οποίο μπορεί τελικά να έρθει από την Γερμανία και να φτάνει στα επίπεδα του αρχηγού των ερυθρολεύκων.

Στον Ολυμπιακό βέβαια ξέρουν πως έχουν εκείνοι το πάνω χέρι (λόγω Τσάμπιονς Λιγκ), οπότε θα παίξουν όλα τους τα χαρτιά για να κρατήσουν τον διεθνή άσο.
sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Σταφιδόψωμο με αμύγδαλα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Σταφιδόψωμο με αμύγδαλα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ