2012-11-15 20:07:35
Φωτογραφία για Χ. ΑΦΡΟΥΔΑΚΗΣ : ΟΑΣΗ ΟΙ ΝΙΚΕΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Τόσο η Βουλιαγμένη, όσο και ο Ολυμπιακός με τις νίκες τους στο Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών αποτελούν μία "όαση" για το ελληνικό πόλο που αντιμετωπίζει τόσα προβλήματα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του στον Nova ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Αφρουδάκης.

Εκτός αυτού, ο πολίστας του ΝΟΒ μίλησε και για την αποβολή του στην αναμέτρηση κόντρα στην Έγκερ, αλλά και την προοπτική του να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Χρήστος Αφρουδάκης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για την αποβολή του στο ματς με την Έγκερ:

«Τη νίκη την ευχαριστήθηκα, απλά όταν αποβάλλεσαι από το ματς είναι λυπηρό. Άλλα το θέμα είναι ότι η ομάδα νίκησε. Εκείνη την στιγμή χρεώθηκα μια αποβολή, με αποτέλεσμα να πω στον διαιτητή πως ο αντίπαλός μου με κρατούσε. Το πόλο είναι το μοναδικό άθλημα που δεν μπορούν οι παίκτες να αντιμιλήσουν στον διαιτητή. Ωστόσο, στο πάνω στην ένταση του παιχνιδιού υπάρχουν τέτοιες αντιδράσεις. Το κακό καμία φορά είναι ότι το ύφος των διαιτητών προς τους πολίστες δεν είναι ωραίο, όμως το έργο τους μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς πολλές φάσεις γίνονται κάτω από το νερό».


Για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό πόλο το και τις νίκες της Βουλιαγμένη και του Ολυμπιακού κόντρα στη Έγκερ και τον Ερυθρό Αστέρα αντίστοιχα:

«Είναι μια "όαση". Πλέον το κράτος δίνει λιγότερα χρήματα για τα κολυμβητήρια και οι πισίνες θα ανοίγουν πιο δύσκολα, ενώ και οι χορηγίες έχουν σταματήσει. Έτσι, τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Βουλιαγμένη πρέπει να βάλουν χρήματα από τα ταμεία τους για κρατήσουν τις ομάδες τους σε υψηλό επίπεδο».

Για το αν έχει σκεφτεί να πάει σε μία ομάδα του εξωτερικού:

«Ποτέ δεν είπα πως δεν θέλω να πάω στο εξωτερικό. Σίγουρα αν είχα μια καλή πρόταση θα το σκεφτόμουν. Το επίπεδο του ελληνικού πόλο έχει πέσει. Μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει μόνο το αντρικό πόλο, άλλα και οι ακαδημίες. Υπάρχουν παιδιά που τώρα ξεκινάνε και δεν βρίσκουν πισίνες με την Πολιτεία να μην κάνει τίποτα. Η Βουλιαγμένη έχει ευτυχώς μέλη που την βοηθάνε, όμως ακόμη και έτσι τα χρήματα έχουν μειωθεί».

Για την πορεία της Βουλιαγμένης στο Τσάμπιονς Λιγκ πόλο των ανδρών:

«Είναι μια καλή ευκαιρία για εμάς να περάσουμε στο final four ,αλλά αν καταφέρουμε να κρατήσουμε την πρωτιά θα έχουμε πιο εύκολο έργο στους «8». Νομίζω θα είναι καλό όχι μόνο για την Βουλιαγμένη, αλλά και για όλο το ελληνικό πόλο να έχουμε μία καλή πορεία».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ