2012-11-16 00:05:04
Φωτογραφία για Κινητοποιήσεις δικαστικών υπαλλήλων της Αθήνας
Σε δίωρες στάσεις εργασίας (09:00-11:00) προχωρούν οι δικαστικοί υπάλληλοι της Αθήνας από τις... 20 μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου, διαμαρτυρόμενοι για το νέο μνημόνιο.

Ειδικότερα, την Τρίτη, 20 Νοεμβρίου, εκτός από τη δίωρη στάση σε όλα τα περιφερειακά Ειρηνοδικεία της Αττικής, θα πραγματοποιηθεί και συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Ειρηνοδικείου της Αθήνας.

Την Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου, πέρα από τη δίωρη στάση στον Αρειο Πάγο και το Εφετείο Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο του Εφετείου Αθηνών.

Τέλος την Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου, παράλληλα με τη δίωρη στάση στο Πρωτοδικείο Αθηνών, είναι προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην είσοδο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών (πρώην Σχολή Ευελπίδων).

Σε ανακοίνωσή τους οι δικαστικοί υπάλληλοι υπογραμμίζουν ότι «το νέο μνημόνιο αποτελεί μια νέα, ακόμη πιο βάρβαρη, επίθεση εναντίον των εργαζομένων, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα, που οδηγεί όλους μας στην απόλυτη φτώχεια και εξαθλίωση».

Ακόμα υποστηρίζουν πως οι δικαστικοί υπάλληλοι που έχουν απομείνει δεν μπορούν, παρά τις μεγάλες προσπάθειες που καταβάλλουν, να ανταποκριθούν στο μεγάλο φόρτο της δικαστηριακής ύλης, με εύλογες συνέπειες στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους πολίτες.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ