2012-11-16 10:52:02
Φωτογραφία για «Ρόμπα» έκανε ο Ντε Νίρο τον Τζέι Ζι στο πάρτι του Ντι Κάπριο-«Ποιος νομίζεις ότι είσαι;»
Έξαλλος με τον Τζει Ζι (που δεν του απάντησε ποτέ τα 6 τηλεφωνήματα που του έκανε) ήταν ο Ρόμπερτ ντε Νίρο. Και φρόντισε να του τα «ψάλλει» για τα καλά μπροστά στον Μάρτιν Σκορσέζε, την Κάμερον Ντίαζ, την Μπιγονσέ και τους υπόλοιπους καλεσμένους στο πάρτι γενεθλίων του Λεονάρντο ντι Κάπριο.

«Όταν κάποιος σε παίρνει τηλέφωνο έξι φορές, φροντίζεις να τους πάρεις πίσω. Δεν έχει σημασία ποιος είσαι. Ή ποιος νομίζεις ότι είσαι. Αυτό είναι αγένεια». Αυτό άκουσαν έκπληκτοι οι καλεσμένοι του Ντι Κάπριο να λέει ο ντε Νίρο στον Τζέι Ζι όταν αυτός πέρασε από το τραπέζι του για να πει ένα γεια.

Το πρόβλημα δημιουργήθηκε εξαιτίας της υπόσχεσης που είχε δώσει ο Τζέι Ζι να ηχογραφήσει ένα τραγούδι ειδικά για το Tribeca Film Festival του ντε Νίρο. Την οποία και δεν τήρησε ποτέ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, που μίλησαν στην New York Post, ο Τζέι Ζι ...προσπάθησε να κάνει πλάκα λέγοντας ότι είναι «πολύ κακός με τα τηλέφωνα», αλλά ο Ρόμπερτ δεν είχε όρεξη για αστειάκια.


Συνέχισε να ξεφτιλίζει τον «βασιλιά της Νέας Υόρκης» (μπροστά στους Σκορσέζε, Τζέιμι Φοξ και Κάμερον Ντίαζ που κάθονταν στο ίδιο τραπέζι), αναγκάζοντας να έρθει η Μπιγονσέ για να δει τι συμβαίνει και να προσπαθήσει να λύσει την παρεξήγηση. Κάτι που τελικά δεν έγινε.

Όπως ήταν φυσικό, το συγκεκριμένο επεισόδιο έγινε talk of the party με τους καλεσμένους να ψιθυρίζουν πως ο μοναδικός σταρ στην Νέα Υόρκη που είναι μεγαλύτερος και πιο τρομακτικός από τον Τζέι Ζι είναι ο 69χρονος ντε Νίρο.

iefimerida.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ