2012-11-16 12:38:03
Φωτογραφία για ΕΒΛΕΠΕ... ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ Ο ΒΕΝΓΚΕΡ!
Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είχε βρεθεί, στην ηλικία των 16 ετών, στο στόχαστρο του Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος κάλεσε τον Σουηδό, νεαρό τότε, στις εγκαταστάσεις των «κανονιέρηδων» στο Λονδίνο.

Ο 63χρονος τεχνικός της αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, έπλεξε το εγκώμιο του επιθετικού της Παρί Σεν Ζερμέν, τονίζοντας πως το γεγονός ότι δεν έπαιξε τότε στην Άρσεναλ όχι μόνο δεν ανέκοψε την καριέρα του, αλλά τον εξέλιξε σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς του κόσμου.

«Είχε έρθει στην Άρσεναλ για να επισκεφτεί το προπονητικό κέντρο, αλλά δεν ήθελε να προπονηθεί. Επέστρεψε σπίτι του και αποφασίσαμε να τον παρακολουθούμε στο εξής», σημείωσε αρχικά ο Αλσατός τεχνικός με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Άρσεναλ.

Ο προπονητής των «κανονιέρηδων» πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήθελα να τον δω να προπονείται, αλλά φυσικά αυτό δεν τον σταμάτησε από το να κάνει μία εκπληκτική καριέρα, όπως και έκανε. Στο τέλος, αποφάσισε να πάει στον Άγιαξ. Έτσι έγινε. Είναι παίκτης με φοβερή αυτοπεποίθηση. Αυτό φαίνεται και από την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο. Έχει αποδείξει γιατί πιστεύει στον εαυτό του και στο ταλέντο του. Ο Ζλάταν δεν είναι ένας συνηθισμένος ποδοσφαιριστής. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχουμε δει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ