2012-11-17 03:39:03
Φωτογραφία για «Μου έχει συμβεί να θέλω τη συμπρωταγωνίστριά μου»
O Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τη νέα του ταινία.

Για το ξεκίνημα της νέας του ταινίας ανέφερε: «Η ιδέα ξεκίνησε πριν από ενάμισι χρόνο, το προηγούμενο καλοκαίρι από αυτό που μας πέρασε. Τελειώνοντας τους “4” ήξερα ότι θα έκανα σινεμά. Απλά προέκυψε το “Amadeus” στο θέατρο και ασχολήθηκα μόνο με αυτό. Όλα, όμως, τα σενάρια που είχα βάλει κάτω ήξερα πως αφορούσαν το σινεμά».

Σχετικά με την πλοκή και την ιδιαιτερότητα της πρώτης του κινηματογραφικής ταινίας: «Ουσιαστικά έχουν γυριστεί δύο ταινίες σε μία. Είναι οι δύο πλευρές της ζωής του ίδιου ήρωα... Αν έβγαινε εκείνη τη βραδιά από το σπίτι του και γνώριζε τον έρωτα της ζωής του ή έμενε εργένης και παρέμεναν δυο ξένοι στην ίδια πόλη».

Ποια είναι, όμως, η δική του άποψη για τη μοναξιά; «Κάποιοι άλλοι το λένε μοναξιά, άλλοι το λένε ελευθερία. Δεν έχω καταλήξει κάπου ακόμα. Εγώ ξέρω πως, άπαξ και ερωτευτείς, θες να είσαι εκεί. Τέλος! Αλλά είμαι και ένας άνθρωπος που τα πάει καλά με την πάρτη του».


Θα ήθελε να κάνει ο ίδιος οικογένεια; «Το να βιώσω και να ζήσω το να κάνω οικογένεια είναι κάτι που μπορεί να γίνει. Αλλά δεν νομίζω να έχει τη διάρκεια που θα έχουν όλα τα άλλα... Δεν νομίζω πως είμαι φτιαγμένος για αυτό» τόνισε, ενώ για την προσωπική του ζωή συνέχισε: «Δεν τα θέλω στρωτά τα πράγματα στη ζωή μου. Και να τα θέλω, δεν μου έρχονται. Μερικές φορές, μεγαλώνοντας αλλάζουν τα πράγματα. Δεν έχω ζήσει όλες αυτές τις ιστορίες. [...] Μοιραία για να γράψεις κάτι, ένας έρωτας αν δεν έχει ένα εμπόδιο, θα γίνει μια αγάπη και μια συντροφικότητα».

Τέλος, για τις ερωτικές σκηνές της ταινίας, ο Χριστόφορος Πακαλιάτης αποκάλυψε: «Οι ερωτικές σκηνές στον κινηματογράφο και την τηλεόραση είναι μια χορογραφία. Δεν γίνεται ακριβώς όπως το βλέπεις αυτό στην ταινία. Είναι πολλές λήψεις, το κάνουμε πάρα πολλές φορές. [...] Να σου πω κάτι... Μερικές φορές τυχαίνει να το ζήσεις. Μου έχει συμβεί (σ.σ.:να θέλει ερωτικά την συμπρωταγωνίστριά του) και εμένα μια φορά στο παρελθόν, μόνο μια φορά. Σαν ηθοποιός, όμως, όχι σε δική μου δουλειά. Πιο μικρός! Σε μια ερωτική σκηνή υπάρχει και ένας σκηνοθέτης που φωνάζει, βέβαια, συνέχεια. "Πιο δεξιά! Πιο αριστέρα!" και τέτοια. [...] Δεν θέλω να ξενερώσω τον κόσμο, αλλά οι ερωτικές σκηνές δεν είναι τόσο γοητευτικές».
yupiii.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Νικήστε τα σημάδια του χρόνου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Νικήστε τα σημάδια του χρόνου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ