2012-11-17 19:23:18
Φωτογραφία για «Ο Παναθηναϊκός θα βελτιωθεί»
Λυπημένος για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό αλλά και σίγουρος για την βελτίωση της ομάδας, εμφανίστηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλώντας στους Πορτογάλους.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα μίλησε στην «O Jogo» και αναφέρθηκε στο τέλος του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. "Είμαι λυπημένος, αλλά πήρα την απόφαση μου μετά από πολλή σκέψη. Οι οπαδοί, οι οποίοι στην αρχή της σεζόν είχαν καλύτερη διάθεση απέναντι μου, απογοητεύτηκαν με την απόδοση μας. Είχαμε πολλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι απουσίαζαν από τις προπονήσεις και άλλους με προβλήματα τραυματισμών. Τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα επηρέασαν την απόφαση μου, όμως το κύριο ρόλο είχε η διαφορά από τον Ολυμπιακό στη βαθμολογία'' είπε αρχικά και συνέχισε:

"Η ομάδα θα βελτιώνεται με την πάροδο του χρόνου, θα ανεβαίνει η ποιότητα της, γιατί έχει πολλούς ποδοσφαιριστές με ταλέντο και απλώς χρειάζονται εμπειρία. Η παραίτηση μου δεν σημαίνει ότι το πλάνο που έχει εκπονηθεί, τερματίζεται. Η πίεση στους ποδοσφαιριστές είναι τεράστια, κάτι όμως φυσιολογικό για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός που έχει συνηθίσει να νικάει".

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ