2012-11-19 09:22:36
Φωτογραφία για Side Effects 2013 HD Trailer (Βίντεο)
Σασπένς και δυσοίωνες καταστάσεις στο trailer του Side Effects (πρώην The Bitter Pill) της νέας και ίσως προτελευταίας ταινίας του Steven Soderbergh, ένα ψυχολογικό θρίλερ με κεντρικό χαρακτήρα την Emily Hawkins (Rooney Mara) μια νέα γυναίκα που εν αναμονή της επιστροφής του συζύγου της (Channing Tatum) από τη φυλακή καταφεύγει στα ψυχοφάρμακα που της χορηγεί ο γιατρός της (Jude Law).

Σύντομα ωστόσο η εξάρτηση θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Το trailer δεν έδειξε με σαφήνεια ποιό είναι το πρόβλημα και τί ακριβώς συμβαίνει, ωστόσο είναι πολύ αγχωτικό, κάτι που προφανώς προβάλλεται από τον σκηνοθέτη για να δώσει έντονα το στίγμα του ψυχολογικού θρίλερ.

Μαζί με τους τρεις πρωταγωνιστές θα δούμε και την Catherine Zeta-Jones, που είναι η τρίτη συνεργασία της με τον σκηνοθέτη με προηγούμενες το Traffic και το Ocean’s Twelve.

Tο σενάριο είναι του Scott Z. Burns, ο οποίος είχε γράψει το σενάριο και στο Contagion, πράγμα που διαφημίζει στο trailer στην αρχή, και είναι απορίας άξιο γιατί επέλεξε ο Sodernbergh να διαφημίσει αυτήν την ταινία του που δεν είναι και η πιο επιτυχημένη, εκτός από το ότι και οι δύο αναφέρονται στο κόσμο των φαρμάκων.


Ο Soderbergh επανέλαβε πως εγκαταλείπει τον κινηματογράφο και πως το Side Effects μαζί το Behind the Candelabra, τη βιογραφία του Λιμπεράτσε με τον Michael Douglas και τον Matt Damon που ετοιμάζει για την τηλεόραση, θα σημάνουν την οριστική του αποχώρηση, που εμείς ελπίζουμε να μην συμβεί.

Το Side Effects έχει προγραμματιστεί για πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 8 Φεβρουαρίου 2013.

pontikosnews.blogspot.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ