2012-11-22 12:08:02
Φωτογραφία για Ηλεία: Ρήμαξαν το αντλιοστάσιο στο Κουρτέσι
Στο στόχαστρο έχουν βάλει άγνωστοι τα αντλιοστάσια του ΓΟΕΒ. Μια ακόμα κλοπή ήρθε χθες (21/11) να προστεθεί σε δεκάδες ακόμα που έχουν σημειωθεί τα τελευταία χρόνια στο αρδευτικό σύστημα της Ηλείας.

Άγνωστοι ρήμαξαν στην κυριολεξία το αντλιοστάσιο Α15 στο Κουρτέσι, ξήλωσαν τους πίνακες υψηλής τάσεως και καλώδια χαλκού προκαλώντας ζημιές ύψους 120.000 ευρώ. Το περιστατικό δεν είναι πρωτοφανές, αφού τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν ανάλογες διαρρήξεις και κλοπές σε αντλιοστάσια του ΓΟΕΒ, καθώς η τιμή του χαλκού έχει ανέβει και πολλοί επιτήδειοι βρίσκουν τρόπους να εισβάλουν σε τέτοιες εγκαταστάσεις και να παίρνουν ό,τι μπορούν.

Το πρόβλημα βέβαια στο αντλιοστάσιο του Κουρτεσίου είναι πως όχι μόνο ξήλωσαν τα καλώδια, αλλά ουσιαστικά κατέστρεψαν τους πίνακες, καθιστώντας ανέφικτη τη λειτουργία του. Από το αντλιοστάσιο αυτό αρδεύονται όλες οι αγροτικές εκτάσεις της ευρύτερης περιοχής.

Ο πρόεδρος του ΓΟΕΒ Αναστάσιος Αλτάνης ζήτησε μία ακόμα φορά τη συνδρομή της Αστυνομίας, ενώ άμεσα πρόκειται να απευθυνθεί και στον Εισαγγελέα για την αναζήτηση των υπευθύνων.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ