2012-11-24 09:43:33
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ...
Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, ίσως και λίγο αργότερα ενδέχεται να μετατεθεί το θέμα των ανανεώσεων των συμβολαίων στον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση των ερυθρόλευκων βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό σε διαπραγματεύσεις με τους Χοσέ Χολέμπας, Ραφίκ Τζιμπούρ και Βασίλη Τοροσίδη, ωστόσο ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία.

Ο πρώτος, σύμφωνα με το "gazzetta.gr" έχει ανεβάσει τις απαιτήσεις του στα 700.000 ευρώ, την ώρα που οι ερυθρόλευκοι δεν είναι διατεθειμένοι να δώσουν πάνω από 400.000 ευρώ. Ο Αλγερινός από την άλλη επιθυμεί συμβόλαιο με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν το 1,5 εκατομμύριο και υπάρχει και με αυτόν διαφορά.

Τέλος η περίπτωση του Έλληνα αμυτντικού είναι πιο περίπλοκη, αφού είναι γνωστή η επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του εξωτερικού, με τον Ολυμπιακό να είναι ανοιχτός σε αυτό το ενδεχόμενο.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως, θέλουν να κλείσουν άμεσα και τα τρία μέτωπα και νεότερες εξελίξεις ίσως υπάρξουν και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ