2012-11-24 11:30:05
Φωτογραφία για Ποιό είναι το καλύτερο smartphone;
Ποιο είναι το καλύτερο smartphone; 

Φυσικά απάντηση δεν υπάρχει σε ένα τέτοιο ερώτημα. Καλύτερο smartphone δεν υπάρχει, υπάρχει καλύτερο smartphone για τον Χρήστο, τον Δημήτρη, την Μαρία κλπ. Δεν υπάρχει ένα smartphone το οποίο να είναι το καλύτερο για όλους και όλοι θα πρέπει να αγοράζουν αυτό.

Πριν αγοράσουμε ένα smartphone θα πρέπει να κοιτάμε τι ανάγκες έχουμε και φυσικά πόσα λεφτά διαθέτουμε. Αυτά τα δύο είναι οι βασικοί παράγοντες που πρέπει να ακολουθήσουμε για να βρούμε πoιο είναι το καλύτερο smartphone για εμάς και όχι βάση τον τύπο και το marketing των εταιριών. Οπότε πρέπει να αποφασίσουμε ανάλογα. Ακόμη, καλή είναι και μια έρευνα αγοράς στο skroutz.gr αλλά και μια ματιά στις αγγελίες γιατί πολλές φορές κρύβουν διαμάντια.

Κορυφή

Τώρα αν θες να σου σκιαγραφήσω την αγορά έτσι ώστε να μπορείς να αποφασίσεις καλύτερα μπορώ να σου πω ότι αν δεν σε νοιάζει τίποτα άλλο παρά μόνο το design αλλά και το γόητρο να κατέχεις το ακριβότερο τηλέφωνο της αγοράς, τότε χωρίς δεύτερη κουβέντα αγοράζεις το iPhone 5
. Αν από την άλλη σου αρέσει το Android και θες ότι καλύτερο σε επιδόσεις αγοράζεις το HTC One X ή το Samsung Galaxy S3 ή βάζεις τον ξεχασμένο σου θείο στην Αμερική να αγοράσει το LG Nexus 4. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε το πιο value for money τετραπύρηνο, το LG Optimus 4X και το Nokia Lumia 920 το οποίο περιμένουμε να κυκλοφορήσει Ελλάδα.

Phablet

Αν σου αρέσει να κουβαλάς μαζί σου όχι ένα  απλό smartphone αλλά ένα phablet με οθόνη από 5″ και πάνω με κίνδυνο να γίνεις γραφικός στους γύρω σου, τότε μπορείς να αποκτήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη το Samsung Galaxy Note 2 με 550 ευρώ και άνω, να περιμένεις να έρθει Ευρώπη το HTC DNA ή να αποκτήσεις το πιο value for money phablet της αγοράς, το LG Optimus VU .

Το ψυχολογικό όριο των 4 ιντσών

Εδώ είναι η κατηγορία που θα βρεις τα πιο value for money smartphones, τα οποίο θα μπορείς και άνετα να τα κρατήσεις στην παλάμη σου χωρίς να κινδυνεύεις για τυχόν επικριτικά σχόλια από φίλους και συγγενείς (κυρίως που δεν ασχολούνται με την τεχνολογία ). Εδώ αν και οι επιλογές είναι πραγματικά αμέτρητες. Θα προσπαθήσω να ξεχωρίζω μερικά smartphones.

O βασιλιάς στις 4.3 ίνστες δεν είναι άλλος από το HTC One S πηγαίνοντας παράλληλα με το HTC 8X το οποίο τρέχει τα Windows Phone 8, από την άλλη μια ακόμη επιλογή είναι το LG Optimus L7 , το Sony Xperia P αλλά και το HTC Desire X

Φθηνά smartphones

Εδώ αν και κυκλοφορούν αρκετά Android τα οποία προσφέρουν ικανοποιητικές αποδόσεις αλλά σε ένα μεγάλο ποσοστό θα σε απογοητεύσουν. Θα σου προτείνω να στραφείς προς τα Widnows Phone και συγκεκριμένα στο Nokia Lumia 610 καθώς συνδυάζει κορυφαίες επιδόσεις, πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και κοστίζει μόνο 160 με 170 ευρώ.

Αυτός λοιπόν ήταν ο μίνι οδηγός αγοράς. Αν πάλι δεν ασχολείσαι καθόλου και θες ένα τηλέφωνο απλά να κάνει κλήσεις και να στέλνει μηνύματα, τότε μην πάρεις smartphone ακόμη και αν έχει τα ίδια λεφτά με ένα απλό κινητό. Διάλεξε ένα Nokia με καλή κατασκευή και design που σου αρέσει.

http://www.madfortech.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Τι σου έκανα ρε μαλ...α;
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Τι σου έκανα ρε μαλ...α;"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ