2012-11-24 20:25:16
Φωτογραφία για ΠΗΓΑΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΩΝ *PHOTOS*
Πολύ καλό το κλίμα στις τάξεις του Ολυμπιακού με τους ερυθρόλευκους να είναι αποφασισμένοι να αποσπάσουν το "διπλό" στην Τούμπα την Κυριακή.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής του Ολυμπιακού, οι παίκτες της ομάδας έκαναν τα δικά τους... πηγαδάκια ενώ δεν έλλειψαν και οι πλάκες. Οι Φουστέρ, Μέγιερι (με τον Ούγγρο να λέει πως η Κυριακή είναι μέρα... ντέρμπι), Κάρολ και Κοντρέρας ήπιαν μαζί καφέ ενώ ο Ισπανός είχε μπροστά του χαρτιά και στιλό δείχνοντας... απασχολημένος.

Από την άλλη οι Φετφατζίδης, Τζιμπούρ και Βλαχοδήμος ήταν παρέα. Ο Αλγερινός διεθνής με τον Φετφατζίδη χαμογελούσαν και πείραζαν ο ένας τον άλλο ενώ ο Βλαχοδήμος ασχολιόταν πιο πολύ με το κινητό του. Γενικότερα όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φύγουν νικητές από το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Επιπλέον υπάρχει διάχυτη η πίστη ότι το νικηφόρο αποτέλεσμα θα έρθει. Η αποστολή των ερυόλευκων αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη μετά τις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου και να καταλύσει σε ξενοδοχείο που είναι κοντά στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας.

* Οι φωτογραφίες είναι από το instagram της επίσημης σελίδας του Ολυμπιακού στο Facebook.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ