2012-11-25 11:15:55
Φωτογραφία για «ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ» ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ... ΣΤΟΜΑΤΑ!
Ο Ολυμπιακός κοντράρεται απόψε στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ (19:30, Novasports 1) και οι ερυθρόλευκοι έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να... σφραγίσουν ουσιαστικά την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος, μαζί με μερικά στόματα που "άνοιξαν" πολύ τις τελευταίες μέρες και πλέον δεν ξέρουν τι λένε Οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα παραταχθούν κόντρα στον ΠΑΟΚ με διαφορά οκτώ πόντων από τον αντίπαλό τους και φυσικά αν ο Ολυμπιακός πάρει τη νίκη στο αποψινό παιχνίδι θα πάει στο +11 και τότε κανείς δεν θα είναι σε θέση να απειλήσει ή να... "κοντράρει" , όπως διατυμπανίζουν όλοι, τους ερυθρόλευκους στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτή τη στιγμή πιο κοντά από όλες τις ομάδες βαθμολογικά, με τον Ολυμπιακό βέβαια να διατηρεί ένα σημαντικό προβάδισμα, αλλά αν οι ερυθρόλευκοι κερδίσουν και στην Τούμπα τότε η διαφορά θα πάει σε διψήφιο νούμερο και θα υπάρχει και το παιχνίδι του δεύτερου γύρου στο Καραϊσκάκη...


Φυσικά πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, υπάρχει και το γόητρο και για ευνόητους λόγους οι ερυθρόλευκοι θέλουν να περάσουν νικηφόρα ΚΑΙ από την έδρα του σημερινού αντιπάλου τους.

Άλλωστε, να θυμίσουμε ότι, από το περσινό ματς του Ολυμπιακού στην Τούμπα ξεκίνησε η αντεπίθεση των ερυθρόλευκων στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος. Σ' εκείνο το ματς οι πρωταθλητές πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και είχαν επικρατήσει εύκολα με 2-0, χάρη σε γκολ που είχαν σημειώσει ο Αμπντούν και ο Μιραλάς.

Ο Ολυμπιακός είχε "καθαρίσει" από νωρίς εκείνο το παιχνίδι, μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο (εκείνη την περίοδο) Παναθηναϊκό στους δύο βαθμούς, καθώς μια μέρα νωρίτερα οι "πράσινοι" είχαν ηττηθεί στη Λιβαδειά με 1-0.

Η προηγούμενη επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη στο φετινό πρωτάθλημα δεν είχε το αποτέλεσμα που θα επιθυμούσε ο Ολυμπιακός, καθώς το ματς με τον Αρη έληξε ισόπαλο 2-2 και αυτή είναι, μέχρι στιγμής, η μοναδική βαθμολογική απώλεια των ερυθρόλευκων στη φετινή Super League, οι οποίοι παραμένουν αήττητοι.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να παραμείνουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, ισοφαρίζοντας την καλύτερη επίδοση όλων των εποχών.

Τη σεζόν 1966/67 ο Ολυμπιακός είχε έντεκα νίκες και μία ισοπαλία στις 12 πρώτες αγωνιστικές, όπως θα συμβεί αν οι παίκτες του Ζαρντίμ αποδράσουν με το «διπλό» από τη Θεσσαλονίκη.

Ο Ζαρντίμ δεν προτίθεται να κάνει πολλές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Σάλκε, από όσα έδειξε στις προπονήσεις που ακολούθησε το παιχνίδι στη Γερμανία, αν και ο Ιμπαγάσα άλλαξε τα σχέδια του Πορτογάλου τεχνικού.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρόι Κάρολ. Η άμυνα δεν θα αλλάξει σε σχέση με εκείνη που χρησιμοποίησε ο 38χρονος προπονητής την Τετάρτη και μπροστά από τον Βορειοιρλανδό τερματοφύλακα θα είναι – από δεξιά προς αριστερά - οι Τοροσίδης, Μανωλά, Σιόβας (εφόσον είναι 100% έτοιμος) και Χολέμπας.

Από τη στιγμή που δεν μπορεί να αγωνιστεί ο Ιμπαγάσα, τον ρόλο του θα αναλάβει ο Μασάντο και δίπλα του θα έχει τον Μανιάτη και τον Φέισα. Στα άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται ο Αμπντούν και ο Φουστέρ, όμως ο Ζαρντίμ δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος από τους Μήτρογλου και Τζιμπούρ θα αγωνιστεί στην κορυφή.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπάζογλου, Γκρέκο, Μοντέστο, Φετφατζίδης, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος και Κοντρέρας.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στις κάλπες οι Καταλανοί
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στις κάλπες οι Καταλανοί
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ