2012-11-25 12:11:34
Φωτογραφία για Πάτρα: Τρεις επιχειρηματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους
Τις τελευταίες ημέρες ακουγόταν έντονα ότι τρεις γνωστοί και επιτυχημένοι επιχειρηματίες της Πάτρας είχαν συμφωνήσει σε κοινή προσπάθεια και συγκεκριμένα στην λειτουργία ενός ιδιαίτερου bar restaurant. Και μάλιστα είχαν βρει και τον χώρο σε πάροδο του κέντρου της πόλης.

Οι νεότερες όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι τα σχέδια ανατράπηκαν γιατί αν και λέγεται πως είχαν δώσει τα χέρια εν τούτοις ο ιδιοκτήτης του ακινήτου έκλεισε δεύτερη συμφωνία με άλλον επιχειρηματία ο οποίος του υποσχέθηκε μεγαλύτερο χρηματικό ποσό ως «αέρα». Και ενώ οι τρεις είχαν ήδη αρχίσει να προετοιμάζουν το νέο τους μαγαζί το οποίο, όπως λένε άτομα που τυγχάνει να γνωρίζουν τα παραμέσα, θα έκανε μεγάλη διαφορά!

Μετά από αυτήν την εξέλιξη φυσικά, επιχειρηματίες και ιδιοκτήτης δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις πια. Ενδεχομένως όμως η ιδέα για το κοινό επιχειρηματικό βήμα στον χώρο της εστίασης είναι κάτι που ίσως να μην εγκαταλειφθεί. Ο ένας είναι μεγαλύτερος σε ηλικία και διαθέτει μία από μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής, ενώ οι δύο μικρότεροι σε ηλικία ασχολούνται ο πρώτος με καταστήματα εστίασης ήδη και ο δεύτερος με τον χώρο της επίπλωσης.

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ