2012-11-25 17:28:45
Φωτογραφία για Γέμισε προβλήματα
Δεν έφτανε στην ΑΕΚ η ήττα από τον Λεβαδειακό, ήρθαν και τα προβλήματα τραυματισμού για να δέσουν το γλυκό. Φούντας, Λαγός, και Τσίτας υπέστησαν θλάση και την Δευτέρα αναμένεται να γίνει γνωστή η σοβαρότητα της κατάστασής τους.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές αποχώρησαν με πρόβλημα τραυματισμού από τον αγώνα με τους Βοιωτούς με τον Λαγό να έχει υποστεί θλάση στους οπίσθιους μηριαίους, ο Τσίτας στον δικέφαλο και ο Φούντας στους προσαγωγούς.

Και οι τρεις την Δευτέρα θα υποβληθούν σε απεικονιστικό έλεγχο για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής τους με την περίπτωση του Λαγού να δείχνει η πιο σοβαρή και είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο αρχηγός της Ένωσης θα απουσιάσει από την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Σίγουρα απών από το παιχνίδι με τους Ηπεριώτες θα είναι ο Κορδέρο ο οποίος έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του. Τέλος, στην προπόνηση της Κυριακής οι Φουρτάδο και Μπουγαΐδης έκαναν ατομικό ενώ όλοι οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Την Δευτέρα υπάρχει ρεπό και η επιστροφή στις προπονήσεις είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη στις 11:00.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ