2012-11-29 08:44:38
Φωτογραφία για Κάτι «τρέχει» με Βιεϊρίνια
Την περίπτωση επιστροφής του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ εξετάζουν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου του Βορρά». Οι λίγες συμμετοχές που έχει με τη φανέλα της Βόλφσμπουργκ έχουν κάνει τον Πορτογάλο άσο να αναπολεί τις μεγάλες στιγμές που έζησε στην Θεσσαλονίκη αλλά η έλευση νέου προπονητή στους «λύκους» μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Ένα πρόβλημα τραυματισμού στους προσαγωγούς άφησε λίγο πίσω τον Βιεϊρίνια στο ξεκίνημα της καριέρας του στην Βόλφσμπουργκ. Ο Πορτογάλος δεν έχει προσφέρει όσα πραγματικά αξίζει στους «λύκους» και για ένα διάστημα ήταν εκτός ομάδας. Σίγουρα, δεν τα περίμενε έτσι τα πράγματα όταν ταξίδευε από την Θεσσαλονίκη στην Γερμανία και στο μυαλό του στριφογύριζε το ενδεχόμενο επιστροφής.

Όμως ο Φέλιξ Μάγκατ αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας, ανέλαβε ο Κέστνερ και πλέον όλα είναι υπο… ανοικοδόμηση. Το ρόστερ της Βόλφσμπουργκ μετρά 48 παίκτες και θα γίνει άμεσα το σχετικό ξεκαθάρισμα. Αν ο Βιεϊρίνια «αρπάξει» από τα μαλλιά τις ευκαιρία που θα του δοθούν τότε αυτόματα ο ΠΑΟΚ ξεχνά τον Πορτογάλο. Αν όχι τότε ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κινηθεί για την απόκτηση του ως δανεικό αρχικά.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κύπελλο ξανά
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κύπελλο ξανά
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ