2012-11-29 17:40:29
Φωτογραφία για Πάτρα: Χάος στην Ηρώων Πολυτεχνείου - Στις πόρτες των σπιτιών τα νερά - Εγκλωβισμένα Ι.Χ. στα λασπόνερα - Δείτε φωτό
Αποκαταστάθηκαν στο μεγαλύτερο μέρος τους τα προβλήματα που είχαν προκύψει νωρίτερα με τα βουλωμένα απο τα σκουπίδια φρεάτια στον παράδρομο της Ηρώων Πολυτεχνείου και τους πλημμυρισμένους δρόμους, ύστερα απο την παρέμβαση συνεργείων της ΔΕΥΑΠ.

Νωρίτερα, λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι, επικράτησε πανικός στην Ηρώων Πολυτεχνείου, ιδίως στον παράδρομο όπου βρίσκεται και η πολυκατοικία στην οποία μένει ο πρώην Δήμαρχος Ανδρέας Καράβολας απέναντι ακριβώς απο το πάρκινγκ της Τερψιθέας.

Ο δρόμος έχει πλημμυρίσει από τα βουλωμένα φρεάτια και έχουν εγκλωβιστεί περίπου 10 αυτοκίνητα, τα οποία το νερό έχει φτασει μέχρι την πόρτα τους.

Στο μεταξυ, το ισχυρό μπουρίνι που έπληξε πριν απο λίγο το κέντρο της Πάτρας ήταν αρκετό για να προκαλέσει κυριολεκτικά κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της πόλης.

Στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους η κατάσταση για τους οδηγούς ήταν δύσκολη αφού οι περισσότεροι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιήσουν τα οχήματά τους για να εξυπηρετηθούν λόγο της κακοκαιρίας.

Πηγή: thebest
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ