2012-11-30 18:08:09
Φωτογραφία για «ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ»
Αφιερωμένη στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σχετικά με την αντιμετώπιση του ιού του AIDS είναι η 8η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, θα παρουσιάσει το δικό του μήνυμα λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τον Άρη, ενώ αντίστοιχα το ίδιο θα κάνει, μία μέρα νωρίτερα, ο Λάζαρος Αγαδάκος στο Ίκαρος Καλλιθέας-Κολοσσός Ρόδου.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. βαδίζουν χέρι-χέρι στο φετινό πρωτάθλημα και με σύνθημα "Το Μπάσκετ στην Κοινωνία" επιδιώκουν να μεταδώσουν στους πολυάριθμους φιλάθλους του αθλήματος σημαντικά μηνύματα που υπερβαίνουν τα στενά πλαίσια του αθλητισμού.

Για τις ανάγκες της προσπάθειας αυτής, στον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ (Δευτέρα 3/12, Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, 19.00, ΕΤ-1) δημιουργήθηκαν ειδικά διαμορφωμένες θέσεις, με στόχο την αναλυτική ενημέρωση των φιλάθλων για την εκστρατεία πρόληψης και αντιμετώπισης του AIDS. Σύμμαχοί μας είναι και οι αθλητές, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βασίλη Σπανούλη να παρουσιάζει στο κοινό το μήνυμα της ημέρας, λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης.


Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Μία ημέρα νωρίτερα στο κλειστό της Γλυφάδας, στον αγώνα ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΒΑΠ (13:00, ΕΤ1), Ε.Σ.Α.Κ.Ε. και ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ θα στείλουν αντίστοιχο μήνυμα με τον αρχηγό των γηπεδούχων Λάζαρο Αγαδάκο να αποτελεί τον πρεσβευτή της προσπάθειας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ