2012-12-02 14:28:04
Φωτογραφία για ΕΡΧΕΤΑΙ «ΠΛΗΓΩΜΕΝΗ» ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΗ Η ΑΡΣΕΝΑΛ, ΑΛΛΑ...
Με ηθικό κάτω του μετρίου, μετά την ήττα στο Emirates από την Σουόνσι, έρχεται η Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στον αγώνα της Τρίτης με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ, χωρίς πάντως να εξαρτάται αποκλειστικά από αυτήν αφού πρέπει και να μη νικήσει η Σάλκε στο Μονπελιέ.

Αυτό που κυρίως θέλει είναι να αλλάξει πάλι το κλίμα που δεν είναι και το καλύτερο δυνατό με την κακή πορεία της στο αγγλικό πρωτάθλημα.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Ο Αρσέν Βενγκέρ, μετά το σοκ της ήττας στο χτεσινό παιχνίδι, δήλωσε ότι «εναντίον του Ολυμπιακού θα πάμε για τη νίκη, με αρκετές αλλαγές αφού κάποιοι παίκτες μας έχουν προβλήματα και κάποιοι πρέπει να ξεκουραστούν. Δεν ανησυχώ τόσο για τα εκτός έδρας παιχνίδια, στο γήπεδό μας η πίεση είναι μεγαλύτερη».

Πάντως η Άρσεναλ κάθε άλλο παρά... τρομάζει μακριά από το Λονδίνο στην Ευρώπη. Στις 14 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ έχει καταφέρει να νικήσει μόλις 3 φορές! Έχει άλλες τρεις ισοπαλίες ενώ έχει ηττηθεί 8 φορές, ανάμεσά τους και στο περσινό 3-1 στο Καραϊσκάκη.


Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Η Άρσεναλ θα προπονηθεί το πρωί της Δευτέρας στις εγκαταστάσεις της, στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αθήνα και δεν θα κάνει προπόνηση στο γήπεδο του Ολυμπιακού πριν από την αναμέτρηση της Τρίτης!

Ο Αλσατός τεχνικός θα μιλήσει στα ΜΜΕ το βράδυ της Δευτέρας (20.00) στο ξενοδοχείο της Αττικής οδού όπου θα καταλύσει η αποστολή της αγγλικής ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θρηνεί η Μάγδα Τσέγκου
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θρηνεί η Μάγδα Τσέγκου
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ