2012-12-02 22:26:01
Φωτογραφία για Το «Χόμπιτ» προκαλεί ίλιγγο!
Περίμεναν «πώς και πώς» να δουν το «Χόμπιτ» και τελικά η ταινία τους προκάλεσε ίλιγγο! Ορισμένοι θεατές που... παρακολούθησαν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της ταινίας του Πίτερ Τζάκσον, δήλωσαν ότι η συνεχής και γρήγορη κίνηση της κάμερας και τα τρισδιάστατα εφέ, τους έκαναν να αισθάνονται ναυτία. Ένας θεατής που δεν έχασε το χιούμορ του παρά την «ταλαιπωρία», πρότεινε να υπάρχουν στις αίθουσες «ειδικά σακουλάκια σαν αυτά που βρίσκονται στα αεροπλάνα».

Όπως είπαν, τα εφέ είναι εξαιρετικά στα μακρινά πλάνα, όμως στα κοντινά, το αποτέλεσμα μπορεί να προκαλέσει ίλιγγο! Το αίσθημα αυτό παρατηρείται πολλές φορές σε ταινίες που έχουν γυριστεί με φορητή κάμερα.

Η ειρωνεία είναι ότι η εταιρία παραγωγής είχε δηλώσει ότι η τεχνική 3D που χρησιμοποιήθηκε στην ταινία είναι η καλύτερη επειδή δεν «προκαλεί αίσθημα ιλίγγου στους θεατές».

Παρά την αναπάντεχη παρενέργεια, βέβαια, το «Χόμπιτ» είναι η ταινία που περιμένουν να δουν εκατομμύρια θεατές σε όλο τον κόσμο. Ήδη έχουν περάσει πολλά χρόνια από τον τελευταίο «Άρχοντα των Δακτυλιδιών» και το κοινό θέλει να μάθει νέα από τη Μέση Γη!
inews
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ