2012-12-02 23:17:07
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ
Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παρόλο που δεν έκανε ουσιαστικές δοκιμές στην προπόνηση της Κυριακής έχει ήδη κάνει τα πρώτα του σχέδια για ενδεκάδα ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ.

Ο Ντιακιτέ, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, είναι υποψήφιος για το δεξί άκρο της άμυνας λόγω της τιμωρίας του Χολέμπας. Ο Κάρολ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξιά ο Αφρικανός, στο κέντρο της άμυνας οι Μανωλάς και Σιόβας και αριστερά ο Τοροσίδης.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Οι Μανιάτης και Μοντέστο θα πάρουν μαζί με τον Γκρέκο τις θέσεις τους στον άξονα. Στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Αμπντούν και Μασάντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Τζιμπούρ, ενώ ένα άλλο σενάριο που υπάρχει είναι να πάει ο Μανιάτης δεξιά στην άμυνα και να μπει στον άξονα ο Πορτογάλος.

Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν με αξιώσεις και οι Ιμπαγάσα, Κοντρέρας και Μήτρογλου.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Ο Ζαρντίμ θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να δείξουν μεγάλο πάθος και αποφασιστικότητα στον αγώνα, να κάνουν ένα καλό ματς και να νικήσουν.

Πιο σαφή εικόνα σχετικά με την ενδεκάδα πάντως θα υπάρξει την Δευτέρα, όταν θα γίνουν και δοκιμές που ενδεχομένως να αναδείξουν το πως ακριβώς θα παρατάξει τον Ολυμπιακό με την Άρσεναλ ο προπονητής του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ