2012-12-03 00:13:03
Φωτογραφία για Δήμος Λαγκαδά - Άνοιξε τις πύλες της η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Δήμου: Αγγέλων Πόλις
Από το Γραφείο Τύπου

Άνοιξε τις πύλες της το πρωί του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου η μεγάλη χριστουγεννιάτικη... εκδήλωση του Δήμου μας, «ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Αγγέλων Πόλις».

Θεματικά σπιτάκια, γιορτινές αγορές, εκπαιδευτικές δραστηριότητες, Λούνα Παρκ αλλά και παιχνιδιάρικα ξωτικά και μασκότ των Χριστουγέννων, παρασύρουν μικρά και μεγάλα παιδιά σε μια ονειρεμένη, γιορτινή ατμόσφαιρα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας τελέστηκαν τα εγκαίνια της 2ης μεγάλης διοργάνωσης υπό τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας κ.κ. Ιωάννη, παρουσία του Δημάρχου Λαγκαδά κ. Ιωάννη Αναστασιάδη, του Υπουργού Μακεδονίας- Θράκης κ. Θεόδωρου Καράογλου, του εκλεγμένου Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη, σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Λαγκαδά και πλήθους επισκεπτών. Ο κ. Υπουργός χαιρετίζοντας την έναρξη της μεγάλης εκδήλωσης, συνεχάρη τον Δήμαρχο Λαγκαδά που, όπως χαρακτηριστικά είπε η αγάπη του για τον τόπο «γέννησε» δύο μεγάλες εκδηλώσεις. Την Εμποροπανήγυρη Λαγκαδά και την Αγγέλων Πόλις, δύο θεσμούς πλέον, ικανούς να αναδείξουν και να αναπτύξουν οικονομικά την περιοχή μας.

Ο Δήμαρχος Λαγκαδά καλωσορίζοντας τους εκατοντάδες επισκέπτες που συγκεντρώθηκαν από νωρίς στον χώρο της Λουτρόπολης και με την βοήθεια των μεγάλων πρωταγωνιστών των Χριστουγέννων, των παιδιών, άναψε τα φώτα της Αγγέλων Πόλις, σημαίνοντας την έναρξη της μεγάλης γιορτής του Δήμου μας.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ