2012-12-04 13:17:34
Φωτογραφία για Τα ονόματα των Αντσελότι και Λεβ ακούγονται για αντί-Μουρίνιο
Οι Κάρλο Αντσελότι και Γιόαχιμ Λεβ είναι οι δύο προπονητές που ταιριάζουν στο προφίλ της Ρεάλ Μαδρίτης για να διαδεχτούν τον Μουρίνιο, σύμφωνα με τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη για τη συμφωνία Μουρίνιο-Πέρεθ να χωρίσουν οι δρόμοι τους το καλοκαίρι του 2013, η "Marca" παρουσίασε τους δύο τεχνικούς που αρέσουν περισσότερο στον διοικητικό ηγέτη της Ρεάλ ώστε να πάρουν τη σκυτάλη από τον "special one" στο τέλος της σεζόν.

Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα, αυτοί είναι ο νυν τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμεν, Κάρλο Αντσελότι, και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Γερμανίας, Γιόαχιμ Λεβ, με το μαδριλένικο μέσο να φιλοξενεί φωτογραφία των δύο προπονητών στο πρωτοσέλιδό της αλλά και να παραθέτει τα 4 χαρακτηριστικά γνωρίσματα που διαθέτουν ώστε να θεωρούνται κατάλληλοι να πάρουν το χρίσμα.

Αυτά είναι: η ικανότητά τους να κουμαντάρουν με άνεση αποδυτήρια όπου τα μεγάλα αστέρια περισσεύουν, η εμπειριά από διοργανώσεις υψηλού επιπέδου, η "συνήθεια" να εργάζονται υπό καθεστώς πίεσης καθώς επίσης οι καλές σχέσεις και η αποφυγή συγκρούσεων με τον Τύπο.


H εφημερίδα υποστηρίζει πως ο Ιταλός αποτελεί την πρώτη επιλογή, με τον Πέρεθ να τον έχει υπόψη του και το καλοκαίρι του 2008 που επέστρεψε στην προεδρία του συλλόγου και τη γαλλική "Equipe" να υποστηρίζει τις τελευταίες ημέρες πως ο "Καρλίτο" θα αποχωρήσει από την Παρί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Όσον αφορά στον δεύτερο της λίστας, Γιόαχιμ Λεβ, η Ρεάλ είχε ενδιαφερθεί για εκείνον και πριν μερικούς μήνες όταν είχε ξεσπάσει η πρώτη μεγάλη κρίση μεταξύ Μουρίνιο και διοίκησης, με την περίπτωσή του πάντως να είναι αρκετά δύσκολη αφού δεν φαντάζει πολύ πιθανό να αποχωρήσει από τον πάγκο της Γερμανίας πριν από το Μουντιάλ του 2014.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ιστοσελίδα της "Guardian" έθεσε το ερώτημα "Ποιος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο στη Ρεάλ Μαδρίτης", με το αγγλικό μέσο να περιορίζει τη λίστα των "κατάλληλων" σε πέντε τον αριθμό.

Οι δύο πρώτοι στη λίστα είναι οι δύο προπονητές που φιγουράρουν στο πρωτοσέλιδο της "Marca", Αντσελότι και Λεβ, ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Αρσέν Βενγκέρ (Άρσεναλ), Ράφα Μπενίτεθ (Τσέλσι) και Μίτσελ (Σεβίλλη).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ