2012-12-05 11:16:28
Φωτογραφία για Κάτι τρέχει με τον Φώτση
Το κεφάλαιο Αντώνης Φώτσης δύσκολα θα κλείσει, όπως φαίνεται, για τον Παναθηναϊκό. Ύστερα από την κίνηση που είχε κάνει το... «τριφύλλι» για την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι, το όνομα του έμπειρου πάουερ φόργουορντ επανέρχεται στο προσκήνιο, με τις φήμες να θέλουν να ανταλλάσσεται από την Αρμάνι με τον Άντι Πάνκο.

Το καλοκαίρι ο Φώτσης αποτέλεσε τον διακαή πόθο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ωστόσο, παρά την καλή οικονομική προσφορά από τους «πρασίνους», η ιταλική ομάδα δεν ήταν διατεθειμένη να τον παραχωρήσει, ελλείψει ισάξιας εναλλακτικής λύσης στην αγορά.

Σύμφωνα με ορισμένες φήμες οι Μιλανέζοι δε θα ήταν αρνητικοί πλέον σε ένα ενδεχόμενο ανταλλαγής του Έλληνα παίκτη με τον Άντι Πάνκο.

Το ίδιο σενάριο περιλαμβάνει και την παραχώρηση από τον Παναθηναϊκό του Ντέρουιν Κίτσεν στην Καντού, η οποία εδώ και καιρό ψάχνεται για την απόκτηση ενός γκαρντ μετά τον τραυματισμό του Τζέρι Σμιθ.

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη φημολογία δεν έχει επιβεβαιωθεί, το γεγονός ότι το ενδεχόμενο αποχώρησης του Φώτση από το Μιλάνο εξακολουθεί να συντηρείται, μας θυμίζει την παροιμία πως «όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά» sport-fm
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ