2012-12-06 11:50:52
Φωτογραφία για Αντώνης Ρουπακιώτης: Συνεχίζεται η διαβούλευση με τους δικαστικούς
Συνάντηση με δικαστικούς λειτουργούς, παρουσία του υπουργού Δικαιοσύνης Αντώνη Ρουπακιώτη και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, είχε το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου, ο Πρωθυπουργός, με βασικό θέμα τις αντιδράσεις και τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των δικαστικών για τις περικοπές στους μισθούς τους.

Προηγήθηκε χθες, συνάντηση του κ. Ρουπακιώτη με τους προέδρους του Συμβουλίου της Επικρατείας Κώστα Μενουδάκο, του Αρείου Πάγου Ρένας Ασημακοπούλου, του προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ιωάννη Καραβοκύρη, τον εισαγγελέα, Ιωάννη Τέντε, και τους γενικούς επιτρόπους του Ελεγκτικού Συνεδρίου και των Διοικητικών Δικαστηρίων, Διονύσιο Λασκαράτο και Ελένη Διακομανώλη.

«Είχαμε μια πολύ καλή συνάντηση και συζήτηση με τον πρωθυπουργό και συνεχίζεται η διαβούλευση» δήλωσε ο κ. Ρουπακιώτης εξερχόμενος του Μαξίμου, αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης. «Με τους προέδρους των Ανωτάτων Δικαστηρίων, τον κ. εισαγγελέα και τους δυο Γενικούς Επιθεωρητές έγινε μία ευρεία και σε βάθος ανάλυση των θεμάτων που απασχολούν τους δικαστικούς και συνεχίζουμε την αναζήτηση λύσης», συμπλήρωσε ο υπουργός.


Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου, θα γίνει η ετήσια τακτική γενική συνέλευση της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων στο Αμφιθέατρο του Εφετείου Αθηνών.

Εν τω μεταξύ, οι κινητοποιήσεις των δικαστών του Ελεγκτικού Συνεδρίου παρατάθηκαν μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου, οπότε και θα συγκληθεί και πάλι η Γενική τους Συνέλευση, για να επανεκτιμήσει την κατάσταση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ