2012-12-06 21:01:49
Φωτογραφία για Καλαμάτα: Τα Σπορ στην Μεσσηνία
Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα των Ενώσεων, χθες  το μεσημέρι στο γήπεδο της Λέρνας του Άργους, η Μεσσηνιακή ομάδα των Παίδων επικράτησε επί του αντίστοιχου συγκροτήματος της Αργολίδας με σκορ 1-3.

Επίσης, στο ίδιο γήπεδο ακολούθησε η αναμέτρηση μεταξύ των ομάδων των Νέων, η οποία έληξε ισόπαλος 1-1

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Ο νέος τεχνικός της Καλαμάτας Ζόραν Γέφτοβιτς, παρουσιάστηκε επίσημα χθες από τη διοίκηση της ομάδας στο ξενοδοχείο "Γαλαξίας". Ο κ.Γέφτοβιτς,  έδειξε αποφασισμένος για την άνοδο της Καλαμάτας στη Β' εθνική, χαρακτηρίζοντάς την «μεγάλη ομάδα» με καλό έμψυχο υλικό, πολύ κόσμο και θέληση. «Δεν φοβάμαι καθόλου» σημείωσε ο νέος τεχνικός της Μαύρης Θύελλας. Ενωτικός εμφανίστηκε στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης, ο πρόεδρος της Καλαμάτας Γιώργος Ράλλης. Ζήτησε από όλους να αφήσουν πίσω όσα έχουν συμβεί και να παλέψουν για να έρθει η άνοδος στη Β' εθνική που αποτελεί κοινή επιθυμία.


Στο αγωνιστικό μέρος, η Καλαμάτα ετοιμάζεται για το καθοριστικό εντός έδρας παιχνίδι με την Επισκοπή Χανίων, για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, που θα ξεκινήσει στις 2 το μεσημέρι της Κυριακής, με διαιτητή τον Στυλιανό Φώτη από το σύνδεσμο Εύβοιας και με συνεργάτες τους Κωνστάντιο και Καραγιάννη.

Η ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΣΤΗ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Καλαμάτας, σε συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας και το Σύνδεσμο Παλαιμάχων της Μαύρης Θύελλας, διοργανώνουν φιλικό αγώνα με ελεύθερη είσοδο για τους φιλάθλους, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στις 3 το απόγευμα στο δημοτικό στάδιο Παραλίας, με την εθνική μας ομάδα των Νέων στη μνήμη του παλαίμαχου Μεσσήνιου άσου Βασίλη Μαλαφέκα.

Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ

Ολοκληρώνεται αύριο η προετοιμασία των τριών Μεσσηνιακών ομάδων που μετέχουν στον 6ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής εν όψει των αγώνων της Κυριακής που θα διεξαχθούν στις 3μ.μ. 

ΠΑΜΙΣΟΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ

Ο  Πάμισος Μεσσήνης με μοναδικό στόχο τη νίκη και το τρίποντο θα φιλοξενήσει στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης τον Ατρόμητο Λάππα, και διαιτητή το Γιώργο Κόλλια του ΣΔ Αργολίδας.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ

Ο Εθνικός Μελιγαλά θα αναμετρηθεί στο γήπεδο του Δωρίου με αντίπαλο την Αχαϊκή και διαιτητή το Χρήστο Βεργέτη του ΣΔ Αρκαδίας.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ

Τέλος, την εκτός έδρας αναμέτρηση της Εράνης Φιλιατρών με την Δόξα Νέας Μανολάδας, θα διευθύνει ο διαιτητής Δημήτρης Γκοβέσης του ΣΔ Αρκαδίας.

Συντάκτης: Βαγγέλης Ποτέας
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ