2012-12-07 20:00:05
Φωτογραφία για North Star Enduro Touring - Moto Verte
Η North Star και τα μέλη της, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι, από τις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη, η εταιρεία και οι βόλτες enduro μας προβάλλονται μέσα από τις σελίδες του ιστορικότερου Γαλλικού περιοδικού μοτοσυκλετών εκτός δρόμου, κι ενός από τα σημαντικότερα περιοδικά για το enduro σε όλη την Ευρώπη.

Εδώ και σχεδόν σαράντα χρόνια, από το 1974, το Γαλλικό Moto Verte οδηγεί τις εξελίξεις στον χώρο της μοτοσυκλέτας εκτός δρόμου (enduro, motocross, rally, tiral και άλλα), με μηνιαίο τιράζ, δηλαδή το σύνολο των περιοδικών που εκτυπώνονται, να αγγίζει τα 63.000 τεύχη. Μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο διανομής, το περιοδικό Moto Verte φτάνει έγκαιρα σε περίπτερα και σημεία πώλησης στην Ευρώπη και διάφορα μέρη του κόσμου, όπως ο Καναδάς και το Μαρόκο.

Μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, διαφημίζονται εδώ και πολλά χρόνια οι κορυφαίες μάρκες μοτοσυκλετών και αξεσουάρ μοτοσυκλέτας και αναβάτη
. Η πρώτη καταχώρηση για τη North Star εμφανίστηκε στο τεύχος 461 του ιστορικού περιοδικού, στην ειδική σελίδα που αφιερώνεται στις εκδρομές και τις εξορμήσεις enduro σε όλο τον κόσμο, σε ένα τεύχος που όπως κανείς διαπιστώνει και από μια γρήγορη ματιά στο εξώφυλλό του, είχε έντονο χρώμα Ελλάδας, καθώς μέλη της συντακτικής ομάδας του περιοδικού επισκέφτηκαν την χώρα μας για ολιγοήμερες μοτο-διακοπές στην Κρήτη.

Τουλάχιστον μέχρι και τα τέλη του έτους, η North Star θα συνεχίσει να συνεργάζεται με το Γαλλικό περιοδικό, προβάλλοντας τις εκδρομές μας μέσα σε ένα ευρύτατο δίκτυο αναβατών από όλο τον κόσμο. Βρισκόμαστε άλλωστε στην καλύτερη δυνατή εποχή του χρόνου για enduro, με τα χώματα γύρω από την Καβάλα να είναι ήδη νωπά και να σας περιμένουν για να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία, συμμετέχοντας σε μία από τις οργανωμένες εκδρομές μας με δικές μας μοτοσυκλέτες enduro. Όλες οι πληροφορίες για τα οργανωμένα πακέτα εκδρομών που προσφέρει η North Star βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας, κι αν θέλετε κι εσείς να κλείσετε την δική σας εκδρομή, δεν έχετε παρά να την επισκεφθείτε: www.enduro-touring.gr.

Η North Star (www.enduro-touring.gr) είναι η πρώτη ελληνική εταιρεία Enduro Touring, η οποία με έδρα το Παρανέστι της Δράμας, παρέχει μια μοναδική εμπειρία οδήγησης, σε μερικά από τα πιο όμορφα μονοπάτια που μπορεί κανείς να συναντήσει στα Βαλκάνια.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ