2012-12-14 15:20:18
Φωτογραφία για Τιμωρήθηκαν με επίπληξη
Έστω και καθυστερημένα το σήριαλ με τα τιτιβίσματα των Ετό, Αθανασιάδη, παίρνουν τέλος. Πριν από λίγο η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έβγαλε την απόφαση. Οι δυο παίκτες τιμωρούνται με γραπτή επίπληξη. Η ανακοίνωση:

4. Κηρύσσει τον ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και τιμωρούνται έκαστος με επίπληξη και την υποχρέωση ανάκλησης εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας του επίμαχου σχολίου με ανάρτηση της ανάκλησης στο διαδίκτυο, κατά τα εκτιθέμενα στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).

5. Κηρύσσει τον ΑΡΑΟΥΧΟ ΕΤΟ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ πειθαρχικά ελεγκτέους για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη και τιμωρούνται έκαστος με την ποινή της επίπληξης και την υποχρέωση ανάκλησης εντός είκοσι (20) ημερών από την δημοσίευση της παρούσας, του αναφερόμενου σχολίου με ανάρτηση της ανάκλησης στο διαδίκτυο, κατά τα οριζόμενα, επίσης στο σκεπτικό (ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΔΥΣΜΕΝΕΙΣ ΚΡΙΣΕΙΣ).
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βιοδυναμικό ημερολόγιο 2013
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βιοδυναμικό ημερολόγιο 2013
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ