2012-12-15 09:06:36
Φωτογραφία για 20χρονος σκόρπισε το θάνατο σε δημοτικό σχολείο - Νεκρά 20 παιδιά
Θρήνος δίχως τέλος στο σχολείο Σάντι Χουκ του Νιούταουν στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ.

Ο 20χρονος Ανταμ Λάζνα άρχισε να πυροβολεί μέσα σο σχολείο με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 26 άτομα εκ των οποίων 20 παιδιά.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ ακούστηκαν πάνω απο 100 πυροβολισμοί. Γονείς θρηνούν και αδυνατούν να πιστέψουν πως τα ίδια τους τα παιδιά από τη μία στιγμή στην άλλη έφυγαν από τη ζωή. Οι εικόνες από το σημείο είναι συγκλονιστικές.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας που είναι υπεύθυνος για το μακελειό σκότωσε επίσης και τους γονείς του.Ο 20χρονος σκότωσε τον πατέρα του στην κατοικία του και στη συνέχεια μετέβη με αυτοκίνητο στο σχολείο, όπου έγινε το μακελειό, και σκότωσε και τη μητέρα του, η οποία εργαζόταν εκεί ως δασκάλα.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα μίλησε με τον διευθυντή της ομοσπονδιακής αστυνομίας (FBI) Ρόμπερτ Μίλερ και τον κυβερνήτη του Κονέκτικατ Νταν Μαλόι προκειμένου να ενημερωθεί για το μακελειό και για να εκφράσει τα συλλυπητήριά του για τα θύματα και τις οικογένειές τους, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου Τζέι Κάρνεϊ. Με εμτολή του Ομπάμα οι σημαίες θα είναι μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια των ΗΠΑ για τέσσερις ημέρες, φόρος τιμής στη μνήμη των θυμάτων του μακελειού.
newsit.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Και άλλο ταξίδι για Βιερίνια
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Και άλλο ταξίδι για Βιερίνια"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ