2012-12-16 14:54:05
Φωτογραφία για Αίγιο: Βουλγάρα έκλεβε τα χρήματα ηλικιωμένων με...ξυραφάκι
Θύμα μίας 38χρονης Βουλγαρικής υπηκοότητας, έπεσε μία 75χρονη στο Αίγιο, που πήγε να πάρει τη σύνταξη της. Σύμφωνα με το aigialeianews.gr η ηλικιωμένη στις 4 Δεκεμβρίου πήγε να πάρει τη σύνταξη της από την Εθνική Τράπεζα, την οποία και έβαλε σε μία χάρτινη σακούλα και κρατώντας την στα χέρια, πήγε να φύγει. Η 38χρονη που την παρακολουθούσε και που «επέλεγε» τα θύματά της (ήταν μεγάλης ηλικίας και συνήθως πήγαιναν να εισπράξουν την σύνταξη τους), μπήκε μαζί της στην πόρτα ασφαλείας και χρησιμοποιώντας ένα ξυραφάκι, με αριστοτεχνικό τρόπο, έσκισε τη σακούλα και της πήρε τα χρήματα της σύνταξης, που ήταν 730 ευρώ.

Η ηλικιωμένη πολύ αργότερα ανακάλυψε ότι τα χρήματα είχαν κάνει. φτερά και προχώρησε σε καταγγελία στο τμήμα Ασφάλειας Αιγίου. Η στιγμή του περιστατικού ήταν καταγεγραμμένη από την κάμερα της τράπεζας που υπάρχει στην πόρτα ασφαλείας και οι αστυνομικοί γνώριζαν πλέον τα χαρακτηριστικά της 38χρονης. Ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη, αγαπάει όμως και τον νοικοκύρη και η δράση της Βουλγάρας έλαβε τέλος στην Γλυφάδα, μία εβδομάδα μετά το συμβάν στο Αίγιο.


Συγκεκριμένα στις 11 Δεκεμβρίου και παριστάνοντας την πελάτισσα σε τράπεζα, προσπάθησε με τον ίδιο τρόπο να «αρπάξει» τα χρήματα από μία ηλικιωμένη, η οποία όμως, βγαίνοντας από την τράπεζα, την αντιλήφθηκε και έβαλε τις φωνές. Έξω από την τράπεζα υπήρχε περιπολικό και οι αστυνομικοί του Α.Τ. Γλυφάδας, επέμβηκαν άμεσα και συνέλαβαν την 38χρονη, κάτοικο Αθηνών. Στην συνέχεια αφού έγινε επιβεβαίωση και με τα στοιχεία που διέθετε η Ασφάλεια Αιγίου, της απαγγέλθηκε κατηγορία και για την κλοπή στο Αίγιο αλλά και για παρόμοιες κλοπές σε άλλες πόλεις.

Πηγή: aigaleianews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ