2012-12-16 17:31:09
Φωτογραφία για Κάντε ένα αποτελεσματικό πεντικιούρ σε 5’
Ακολουθήστε 6 απλά, γρήγορα και οικονομικά βήματα για να περιποιηθείτε τα νύχια των ποδιών σας.

Πολλές φορές θα σας έχει προκύψει τελευταία στιγμή να βάλετε τα αγαπημένα σας πέδιλα ή peep toe παπούτσια για να τα συνδυάσετε άψογα με το συνολικό outfit σας, χωρίς όμως να έχετε φτιάξει τα νύχια σας. Για να μην χρειάζεται να ξοδεύετε χρήμα και χρόνο μπορείτε να φροντίσετε μόνες σας τα νύχια των ποδιών σας πολύ εύκολα πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Εφαρμόστε τα παρακάτω βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

1. Απολεπίστε τις πατούσες σας μ’ένα scrub και ύστερα ενυδατώστε τις με μια extra δυνατή κρέμα για να δουλέψετε πιο εύκολα πάνω σε μια σωστή βάση.

2. Αφαιρέστε πολύ καλά το ήδη υπάρχον μανώ (προτιμήστε το ασετόν με λάδι για να μην ξηραίνονται τα νύχια σας). Για να καθαρίσετε καλά τις άκρες των νυχιών, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε μια μπατονέτα βουτηγμένη στο ασετόν.


3. Λιμάρετε τα νύχια σας στο σχήμα που θέλετε για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Προτιμήστε το τετράγωνο κόψιμο ώστε να μην μπαίνουν οι άκρες του νυχιού στο κρέας και σας προκαλούν πόνο.

4. Περάστε μια χαρτοπετσέτα ανάμεσα στα δάχτυλα σας και περάστε τα νύχια σας με μια βάση προστασίας για να αποφεύγετε να κιτρινίσουν τα νύχια σας.

5. Βάψτε τα νύχια των ποδιών σας με ένα βερνίκι της επιλογής σας. Για να αποφύγετε να λερωθείτε με το βερνίκι, ξεκινήστε να βάφετε τα νύχια σας από το μικρό δαχτυλάκι προς το μέγαλο. Στη συνέχεια περάστε τα μ’ ένα γυαλιστικό πάνω από το βερνίκι.

6. Αν έχετε βάψει μαζί με το νύχι και το δέρμα σας ή αν έχετε κάποιες λερωμένες άκρες καθαρίστε τες με μια μπατονέτα. Περιμένετε ελάχιστα λεπτά για να στεγνώσουν.

 http://www.jenny.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ