2012-12-17 08:53:07
Φωτογραφία για Αμαλιάδα: Νέα στέγη για το Δασαρχείο
Αλλάζει στέγη σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα το Δασαρχείο Αμαλιάδας, αφού μετά τον σχετικό διαγωνισμό που διενεργήθηκε πρόσφατα για τη μίσθωση κτιρίου, επελέγη νέος χώρος.

Τα τελευταία δέκα χρόνια και μέχρι σήμερα οι υπηρεσίες του Δασαρχείου στεγάζονται σε κτίριο που βρίσκεται επί της οδού Αρχαίας Ήλιδος στην Αμαλιάδα. Ωστόσο, η μίσθωση του κτιρίου έληξε και η Κτηματική Υπηρεσία Ηλείας προχώρησε σε διαγωνισμό για τη μίσθωση νέου κτιρίου.

Κατά τη διενέργεια του διαγωνισμού κατακυρώθηκε το κτίριο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου και Ιπποκράτους στην Αμαλιάδα. Πρόκειται για το κτίριο που μέχρι πρότινος στέγαζε υπηρεσίες της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ηλείας, ωστόσο η εφαρμογή του Καλλικράτη και η κατάργηση υπηρεσιών επέφερε αλλαγές και ο πρώτος όροφος του κτιρίου που μέχρι πέρυσι φιλοξενούσε τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έμεινε κενός.


Σε αυτό τον πρώτο όροφο λοιπόν πρόκειται να μεταστεγαστεί το Δασαρχείο της Αμαλιάδας και όπως όλα δείχνουν η μεταφορά αυτή θα συμβάλει στην καλύτερη λειτουργία της υπηρεσίας, καθώς είναι σαφώς μεγαλύτερος ο χώρος από το κτίριο που στεγάζει σήμερα το Δασαρχείο και τα γραφεία θα μπορέσουν να λειτουργήσουν στον ίδιο όροφο.

Άλλωστε, για το Δασαρχείο μισθώθηκαν όλοι οι χώροι του πρώτου ορόφου που φιλοξενούσαν τα γραφεία της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας.

Σύμφωνα με τον Δασάρχη Αμαλιάδας κ. Λυκούργο Πολυχρονόπουλο, η μεταφορά στο νέο κτίριο εκτιμάται ότι θα γίνει μέσα στο επόμενο δίμηνο, αφού ολοκληρωθούν προηγουμένως όλα τα διαδικαστικά.

Πηγή: patrisnews
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΑΡΑΛΥΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΑΡΑΛΥΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ