2012-12-17 10:58:08
Φωτογραφία για ΓΟΥΕΜΠΕΡ : ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΩΡΑ!
Ο Μαρκ Γουέμπερ νιώθει δυνατός και δεν σκέφτεται να τα παρατήσει, παρά το γεγονός ότι είναι ο γηραιότερος πιλότος στο γκριντ.

Ο 36χρονος Αυστραλός ωστόσο δεν είναι και ο μακροβιότερος στο χώρο της Φόρμουλα 1, αφού ο Φερνάντο Αλόνσο και ο Τζένσον Μπάτον είχαν ήδη κάνει θέση σε κάποιο μονοθέσιο, όταν εκείνος έκανε ντεμπούτο το 2002, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".

Ο Γουέμπερ πιστεύει πως η ηλικία δεν παίζει σημαντικό ρόλο και θεωρεί πως του χρόνου θα έχει τις δικές του πιθανότητες να παλέψει για τον τίτλο.

«Δεν είμαι στις αρχές της καριέρας μου, το ξέρω αυτό. Είμαι στη δύση της. Έχω παλέψει για πρωταθλήματα και είχα μερικές καλές και πολύ ιδιαίτερες αναμνήσεις τα τελευταία χρόνια. Το απόγειο του καθενός είναι σχετικό. Πρέπει να τα βάζεις όλα μαζί. Και πρέπει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου και να λες “κοίτα φίλε, αυτή είναι η σωστή στιγμή” και για μένα δεν είναι η σωστή στιγμή τώρα», ήταν τα λόγια του Αυστραλού πιλότου για το ενδεχόμενο της απόσυρσής του από τη Φόρμουλα 1.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ