2012-03-25 18:38:10
Φωτογραφία για Επιτέλους, πρωθυπουργός σε παρέλαση !!!
Επιτέλους, είδαμε τον πρωθυπουργό της Xώρας να παρίσταται σε εθνική παρέλαση και να τιμά κι αυτός με την παρουσία του όλους εκείνους που έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα.

Είχαμε συνηθήσει τα τελευταία 2 χρόνια την 25η Μαρτίου και 28η Οκτωβρίου, ο πρωθυπουργός μας να είναι απασχολημένος και να τρέχει δήθεν να υπερασπίσει τα. εθνικά δίκαια. Μια από δώ και μια από κει, όλο έλειπε από την εξέδρα των επισήμων.

Λες και δεν μπορούσε να ζητήσει αλλά και να απαιτήσει τη μετακύληση συνεδριάσεων, εκδηλώσεων και συνόδων κορυφής κατά μία ημέρα νωρίτερα ή αργότερα με το αιτιολογικό της εθνικής μας εορτής. Λες και δεν μπορούσε εντέλει να απουσιάσει "προκλητικά" για να δείξει σε όλα τα λαμόγια της Ε.Ε. ότι πρέπει να σέβονται εθνικές επετείους και να ρυθμίζουν το καλεντάρι τους σύμφωνα με αυτές.

Μήπως όμως δεν έφταιγαν οι κάθε λογής εταίροι, αλλά εμείς οι ίδιοι επιδιώκαμε με την απουσία μας να υποβαθμίσουμε επετείους και παρελάσεις; Μήπως οι πρόσφατες δηλώσεις του πολύ κ. Πάγκαλου αντικατοπτρίζουν τα εσώψυχα κάποιων ;

Πάντως, ό,τι και αν προσάπτουμε στον κ. Παπαδήμο, σε όσα δεινά κι αν θεωρούν κάποιοι ότι συνέβαλε για τη χώρα, θα πρέπει να του δώσουμε ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την απόφασή του να συμμετάσχει σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο στην παρέλαση. ΜΠΡΑΒΟ !!!

Αναγνωστης Ksipnistere
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ