2012-12-19 14:36:01
Φωτογραφία για lasprovincias.es : ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ... ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΚΟΡΕΡ ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΣΤΗ ΒΑΛΕΝΘΙΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ
Μόλις πριν λίγες μέρες έκατσε στον πάγκο της Βαλένθια ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ήδη τα πρώτα ονόματα ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού «ταξιδεύουν» προς... Ισπανία. Εκτός λοιπόν από τον Νταβίντ Φουστέρ, τον οποίο είχε βάλει στο στόχαστρό του ο Βάσκος τεχνικός, νέο δημοσίευμα, της ιστοσελίδας "lasprovincias.es", αναφέρει πως ο Ράφικ Τζιμπούρ αρέσει στον Βαλβέρδε και τον θέλει στην ομάδα του.

Οι χαρακτηρισμοί για τον «τρομοκράτη» είναι τέτοιοι που φανερώνουν την κλάση και την ποιότητά του και δείχνουν στους Ισπανούς τον παίκτη που είναι ο πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα.

«Ο Ερνέστο Βαλβέρδε σκέφτεται ήδη την ενίσχυση της ομάδας κατά τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, από τη στιγμή που χάνει τον Φεγκουλί για το Κόπα Άφρικα. Μπορεί να ήρθε στο φως της δημοσιότητας το όνομα του Νταβίντ Φουστέρ, αλλά επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό έως το 2016», γράφει αρχικά το κείμενο και καταλήγει.

«Ο προπονητής της Βαλένθια θέλει τον Ράφικ Ζοχεΐρ Τζιμπούρ, έναν γεννημένο σκόρερ, που μπορεί να κινείται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Το συμβόλαιο του Αλγερινού - με γαλλικό διαβατήριο - λήγει τον Ιούνιο. Μπορεί να αποκτηθεί με κάτι παραπάνω από ένα εκατομμύριο».

Ο Αλγερινός, πάντως, βρίσκεται πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Κοντράστ...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Κοντράστ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ