2012-12-19 23:16:02
Φωτογραφία για Συνέλαβαν εμπόρους ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη
Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Πολυγύρου εντόπισαν τον 24χρονο Έλληνα που πωλούσε χασίς στη Χαλκιδική, όταν πήγε να παραλάβει νέες ποσότητες στην Θεσσαλονίκη. Μετά από συντονισμένη επιχείρηση, τον συνέλαβαν και... κατέσχεσαν στην κατοχή του πέντε συσκευασίες με συνολικά τρία κιλά και 53 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης!

Ανάλογη επιχείρηση έστησαν και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κιλκίς για να συλλάβουν έναν 47χρονο Έλληνα που διακινούσε κάνναβη σε χρήστες της περιοχής τους. Όταν εντόπισαν το σπίτι του στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης, έκαναν έρευνα και κατέσχεσαν 14 συσκευασίες με ένα κιλό και 654 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης. Στο σπίτι βρήκαν ακόμη τρία δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,5 ως ενός μέτρου, ένα πιστόλι κρότου αερίου, ένα δίκαννο κυνηγητικό όπλο και τρία φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων.

Με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών συνέλαβαν στη Θεσσαλονίκη οι αστυνομικοί και έναν 29χρονο Έλληνα που τα διακινούσε στην περιοχή της Φλώρινας. Στο σπίτι του κατασχέθηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 903 γραμμαρίων, ένα πλαστικό μπουκάλι με αποξηραμένους κλώνους κάνναβης βάρους 131 γραμμαρίων, ένα μεταλλικό κουτί με 239 σπόρους κάνναβης, μία ζυγαριά ακριβείας, ένα χάπι «Έκσταση» και 550 ευρώ.

aegeantimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ