2012-12-20 00:35:01
Φωτογραφία για ΠΕΡΙΠΑΤΟΣ ΓΙΑ ΚΑΧΑ ΛΑΜΠΟΡΑΛ... ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ «ΧΑΣΤΟΥΚΙ» ΓΙΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
Η Κάχα Λαμποράλ πέρασε από την έδρα της Βαγιαδολίδ με μεγάλη ευκολία, αφού επικράτησε με 71-93. Η Ομπραντόιρο ανάγκασε την Μπαρτσελόνα σε ήττα μέσα στην έδρα της με 54-62.

Από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο οι παίκτες της Κάχα Λαμποράλ μπήκαν σε θέση οδηγού και επέβαλαν τον ρυθμό τους. Η Βαγιαδολίδ δεν μπόρεσε ακολουθήσει την αντίπαλό του Ολυμπιακού στο top-16 της Ευρωλίγκας και έτσι εκείνη έφτασε στο επιβλητικό 71-93. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ματσέι Λάμπε με 19 πόντους και τον ακολούθησαν οι Αντρες Νοτσιόνι και Φαμπιέν Κοζέρ με 15 και 14 πόντους αντίστοιχα.

Η Ομπραντόιρο από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε τις άγριες διαθέσεις της και είχε το προβάδισμα την περισσότερη ώρα του ματς. Η Μπαρτσελόνα ανέβασε την απόδοσή της στο τέταρτο δεκάλεπτο αλλά πλέον δεν μπορούσε να διεκδικήσει τη νίκη, η οποία κατέληξε στους φιλοξενούμενους. Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Σαλάχ Μεϊρί με 11 πόντους. Από την ευρωπαϊκή αντίπαλο του Ολυμπιακού προσπάθησαν οι Αντε Τόμιτς και Εράζεμ Λόρμπεκ με 14 και 13 πόντους αντίστοιχα. Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα πριν από το τζάμπολ, εμφανίστηκαν στο παρκέ με μπλουζάκια που έγραφαν "Κουράγιο Τίτο", θέλοντας μ’ αυτόν τον τρόπο να δείξουν στην συμπαράστασή τους στο πρόσωπο του Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος πάσχει από καρκίνο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ