2012-12-20 11:23:44
Φωτογραφία για Ανανεώνει με Στέρλινγκ,Ινς η Λίβερπουλ
Έτοιμη να κλείσει τις υποθέσεις των Ραχίμ Στέρλινγκ και Τόμας Ινς είναι η Λίβερπουλ. Διαβάστε πού "κολλάει" η περίπτωση του Ντάνιελ Στάριτζ και ποια είναι η εναλλακτική λύση.

"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν", ρήση που φαίνεται πως ασπάζονται και στη Λίβερπουλ μετά το φιάσκο της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Οι άνθρωποί της ήδη έχουν κάνει αρκετές κινήσεις και προσπαθούν να κλείσουν από νωρίς τις περιπτώσεις που τους "καίνε".

Ανάμεσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και του Ραχίμ Στέρλινγκ, του 18χρονου που φέτος έχει πάρει πάρα πολλές ευκαιρίες από τον Μπρένταν Ρότζερς. Μπορεί η υπόθεσή του να μην  συνδέεται άμεσα με τις μεταγραφές, όμως, είναι εξίσου σημαντική.

Ο Στέρλινγκ έχει συγκεντρώσει πάρα πολύ βλέμματα πάνω του και σε περίπτωση που δε συμφωνούσε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, τότε δεδομένα θα υπήρχε πίεση στη Λίβερπουλ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ωστόσο, οι δύο πλευρές τα βρήκαν και σύντομα θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση.


Επιπλέον, ένας ακόμη νεαρός, ο Τόμας Ινς θα φοράει εκτός εξαιρετικού απροόπτου τη φανέλα της Λίβερπουλ από τον Ιανουάριο. Ο παίκτης της Μπλάκπουλ θα επιστρέψει στο "Ανφιλντ" με τα ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για τελειωμένη υπόθεση, η οποία θα κοστίσει 4 εκατομμύρια λίρες στους "κόκκινους".

Όσο για τον Ντάνιελ Στάριτζ, η υπόθεσή του είναι πιο περίπλοκη. Τσέλσι και Λίβερπουλ έχουν συμφωνήσει και ο παίκτης ήταν προγραμματισμένο να περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Τετάρτη. Αυτό, όμως, δε συνέβη λόγω των απαιτήσεων που προέβαλαν την τελευταία στιγμή οι εκπρόσωποι του παίκτη.

Από το 2009 και μετά η Λίβερπουλ είναι η τρίτη ομάδα (σ.σ. πίσω από Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι) σε αμοιβές ατζέντηδων και οι άνθρωποί της δεν είναι διατεθειμένοι να συνεχίσουν να δίνουν υπέρογκα ποσά σε αυτούς. Σε περίπτωση που ο Στάριτζ, ο οποίος επίσης έχει συμφωνήσει, πιέσει πολύ τότε η μεταγραφή θα κλείσει, αλλιώς σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η κάτοχος του Λιγκ Καπ θα προσπαθήσει να αποκτήσει τον Κέβιν Γκαμέιρο της Παρί Σεν Ζερμέν με τη μορφή δανεισμού.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ