2012-12-20 20:33:02
Φωτογραφία για Παγώνει μέχρι νεωτέρας η απόφαση Μαυραγάνη για τα 165 στελέχη εφοριών
Δεν θα προχωρήσει άμεσα τελικά η απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών, Γ. Μαυραγάνη η οποία προέβλεπε... την άμεση αντικατάσταση 165 στελεχών του φορολογικού μηχανισμού.

Οι αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν τόσο από το ΠΑΣΟΚ όσο και από τη ΔΗΜΑΡ όσον αφορά την προαναφερθείσα απόφαση οδήγησαν σήμερα σε σύσκεψη της «τριμερούς» επιτροπής στο υπουργείο Οικονομικών κατά την οποία συμφωνήθηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το «πάγωμα» της απόφασης.

Πηγές του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι θα υπάρχει σύντομα ενημέρωση από το Μαξίμου για τις οριστικές αποφάσεις χωρίς να διευκρινίζεται ωστόσο προς ποια κατεύθυνση θα είναι αυτές. Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η άποψη η οποία μετέφεραν στο οικονομικό επιτελείο και το Μαξίμου είναι ό,τι ακριβώς είχαν αναφέρει και στη χθεσινή σχετική ανακοίνωση του Φ. Σαχινίδη, ότι το ΠΑΣΟΚ δηλαδή δεν έχει αντίρρηση για νέες τοποθετήσεις ή μετακινήσεις αρκεί να γίνονται στα όρια του νέου θεσμικού πλαισίου όπου τα στελέχη αξιολογούνται στη βάση κριτηρίων και επιδόσεων. «Θα ενημερωθούμε για τα περαιτέρω» ήταν η χαρακτηριστική φράση του κ. Σαχινίδη ο οποίος συμμετείχε και στη σημερινή σύσκεψη.
capital.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ